GündemEkonomi

LİMAK ENERJİ’YE İKİ ÖDÜL BİRDEN

BTSO tarafından düzenlenen ‘Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’ne Limak Enerji şirketleri damga vurdu. “Enerji Sektör Lideri” Ödülü üst üste üçüncü kez Limak Enerji Uludağ Elektrik’e verilirken, grubun diğer şirketi Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) “Kurumlar Vergisi” kategorisinde 6’ncı oldu.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 45’nci kez düzenlenen ‘Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni 2018′ Oda Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi. İhracat, sektör liderleri ve vergide zirvede yer alan kurum ve kuruluşların ödüllendirildiği geceye, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bursa Valisi Yakup Canbolat, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın katılım sağladı.

Törende Limak Enerji şirketleri iki ödüle birden lâyık görüldü. “Enerji Sektör Lideri” Ödülü üst üste üçüncü kez Limak Enerji Uludağ Elektrik’e verilirken, grubun diğer şirketi Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) ise “Kurumlar Vergisi” kategorisinde 6’ıncılık ödülüne hak kazandı.

ÖZDEMİR: “Krizi değil, nasıl büyüyeceğimizi konuşmalıyız.”

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir şirket adına ödülleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bursa Milletvekili Efkan Ala ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’ın elinden aldı. Ödüle ilişkin değerlendirmelerde bulunan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, ödülle Limak Enerji’nin sektördeki öncü konumunun tescillendiğini söyleyerek ülkemizin kritik süreçten geçtiği bir dönemde sektör olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

Özdemir şöyle konuştu: “Limak Enerji olarak müşteri memnuniyetini daima ön planda tutuyoruz. Biz, vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Ülke olarak büyümeyi sürdürmemiz ve hedeflerimize ulaşmamız için daha çok çalışmamız gerekiyor. Diğer yandan sektöre yönelik bir analiz yaptığımızda, enerji tüketiminde bir artış gözlemliyoruz. Bu iyiye işaret. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan elektrik ve doğal gazda yüzde 10’luk bir indirim yapılacağını açıkladı. Bu indirimin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız enflasyonu düşürmek. Enerji fiyatlarının düşmesi, enflasyonun düşmesine büyük oranda destek olacaktır. Artık Türkiye’de krizi değil, nasıl büyüyeceğimizi ve hedeflerimize nasıl ulaşacağımızı konuşmamız lazım.”

LİMAK ENERJİ ÜÇ YIL ÜST ÜSTE SEKTÖR LİDERİ OLDU

Limak Enerji Uludağ Elektrik, geçtiğimiz yıllarda düzenlenen törenlerde de “Enerji Sektör Lideri” Ödülüne layık görülmüştü. Şirket, bu yıl da istikrarını bozmadı ve sektör lideri olarak, Bursa ekonomisine sunduğu katkıyı tescilledi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından bu yıl 45’inci kez düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde ‘Gelir Vergisi’, ‘Kurumlar Vergisi’, ‘İhracat’, ‘Vergi Özel Ödülleri’ ve ‘Sektör Liderleri’ kategorilerinde 59 ödül sahiplerini buldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu