GündemTürkiye Gündemi

Lobicilikte Yaratıcı İletişim Atölyeleri Yapıldı

Lobicilikte Yaratıcı İletişim Atölyeleri Yapıldı

MEDYA’NIN KADIN DİLİ projesi kapsamında “Lobicilikte Yaratıcı İletişim Atölyeleri” çalışmaları yaptılar.

TİMEF’in uygulayıcı, Ordu Kadını Güçlendirme Derneği ile Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’nin paydaş olduğu “MEDYA’NIN KADIN DİLİ” projesi kapsamında Ankara’da Lobicilikte Yaratıcı İletişim Atölyeleri yaptılar.

Çalışmaların ilk günü TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel’in açılış konuşması ile başladı. Ankara Gençlik Parkı Türkistan Salonu’nda İletişimde Lobicilik ve atölye çalışmaları ile ilgili teorik eğitimi, Liderlik-Liyakat ve Yönetim Eğitmeni, Başbakanlık (e) Basın Müşaviri Yaşar Ateşsoy verdi. Organizasyona çeşitli STK’ların temsilcileri, Medya mensupları ve ayrıca kadınlar ilgi gösterdi. Teorik eğitimde “Lobicilik ve Temel Kavramları, Lobicilik için geliştirilmesi gereken Stratejiler, Lobicilik Yaparken Medya ve ayrıca İletişimin Önemi” gibi konular katılımcılara anlattılar.

B56Fe8De 8Cb3 4998 97F7 432B6457972C

Etkinliğin ikinci gününe de katılan STK temsilcileri ile son derece güzel, başarılı ve renkli bir atölye çalışması yaptılar. Her grup fikirlerini uygun bir dille ifade etti. Etkinlik çalışmaları İstanbul’dan Ankara’ya gelen Eğitmen Hale Nur Akdeniz moderatörlüğünde gerçekleştirdiler.  TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel, organizasyonda yer alan STK temsilcilerine ve ayrıca Medya Mensubu meslektaşlarına, katkı ve katılımları için teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu