Lokmalar Dağıtıldı, Sessizlikte Bir İsim Yankılandı

Lokmalar Dağıtıldı, Sessizlikte Bir İsim Yankılandı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Burhaniye’de lokma hayrı ile anıldı. Başkan Ali Kemal Deveciler’in hayırda ise söylediği sözler hem duygulandırdı hem de dikkat çekti. Başkan Deveciler ”Ferdi Başkan’ın güzel yüreğini unutmayacağız” dedi.
Henüz genç yaşta hayatını kaybeden Zeyrek için Burhaniye Belediyesi’nin önünde gerçekleştirilen etkinlik, hem duygusal anlara sahne oldu hem de sevenlerini bir araya getirdi.
Genç yaşta hayatını kaybeden Ferdi Başkan’a Burhaniye’den vefa
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in öncülüğünde düzenlenen lokma hayrına siyasi isimlerden belediye meclis üyelerine, kent konseyi temsilcilerinden vatandaşlara kadar birçok kişi katıldı. Zeyrek’in ismi, Burhaniye sokaklarında lokma kokusuyla birlikte saygı ve özlemle anıldı.
“Ferdi Başkan’ın Güzel Yüreğini Unutmayacağız”
Lokma hayrında kısa bir konuşma yapan Başkan Deveciler, duygularını şu sözlerle ifade etti:
“Ferdi Başkan bizler için sadece bir yol arkadaşı değil, memleket sevdalısı, örnek bir insandı. Onu, güler yüzü ve topluma kattığı değerlerle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.”
Geniş Katılım, Duygusal Anlar
Etkinliğe; CHP Burhaniye İlçe Başkanı Aylin Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban, Ayten Tuna, Tamer Midilli, Meclis Başkanvekili Tarık Erdil, Meclis Üyeleri Aşkıbirce Uzkurt ve Çiğdem Karasakal Avcu, Kent Konseyi Başkanı Hasan Metin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“Adı Kalbimizde, Hatırası Daima Bizimle”
Burhaniye Belediyesi önünde dağıtılan lokmalarla Ferdi Zeyrek’in anısı yaşatılırken, katılımcılar dualarla genç yaşta kaybedilen başkan için rahmet diledi.
Bülten