GündemTürkiye Gündemi

Lösev İyilik Tırı Balıkesir’de

LÖSEV İyilik Tırı Balıkesir’de yüzleri güldürdü. Lösemili ailelere yardım dağıtan ‘İyilik Tırı’ Balıkesir’e geldi.

 


LÖSEV İyilik Tırı Balıkesir’de. Lösemili ailelerin yüzlerini güldürdü.

“İYİLİK TIRI”

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından oluşturulan iyilik tırı, lösemili çocuk ve kanser hastası yetişkinlere yönelik yardım dağıtmak için Balıkesir’e geldi.

İyilik Tırı, Batı Sahne Halk Dansı ile gönüllü bando takımının gösterileriyle büyük ilgi topladı. Ayrıca bağışlanan kuru gıda, giysi, kırtasiye ve oyuncak gibi yardımları lösemili çocuk ve yetişkin hastalara dağıttı.

Lösev İyilik Tırı Balıkesir'De

Lösemili Çocuklar Vakfı Bursa İl Koordinatör Yardımcısı Aslı Sakarya açıklamada bulundu. Ayrıca açıklamasında LÖSEV olarak Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardım ulaştırmaya çalıştıklarını belirtti.

Aslı Sakarya projenin detaylarından bahsetti. LÖSEV Vakfı’nın yalnızca Türk halkının bağış ve desteklerini kayıtlı hastalara ulaştırdığını ifade etti. Ayrıca asla sokakta bağış toplanmadığını vurguladı. 25 yıldır başta lösemili çocuklar olmak üzere tüm yetişkin kanser hastalarının elinden tutup yalnız bırakmadığını belirten Sakarya; ‘’Edremit’te Vakfa kayıtlı hastaları tırlarımıza davet ediyoruz. Gelip buradan kendileri arzu ettikleri şekilde yardımlarını seçerek alabiliyorlar. Ayrıca yanında gıda kolisi ve hijyen paketi de hastalarımıza teslim ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

Lösev İyilik Tırı Balıkesir'De

Ayrıca yaklaşan Kurban Bayramı’nda da LÖSEV’e yapılan bağışların da büyük önem taşıdığı vurgulandı. Aslı Sakarya;

“Kurban bağışları Vakfımız için oldukça önem taşımaktadır. Vekaleten aldığımız kurban kesimlerini bayram sürecinde gerçekleştiriyoruz. Etlerin tamamını bir seferde hastalarımızın tüketmesi mümkün olmayacağı için Diyanet’ten hicazetle takas usulüyle yıl boyu hastalarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ayrıca bununla birlikte LÖSEV’e bugüne kadar destek sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

Bu yılki LÖSEV kurban bedelinin ise 5450 lira olarak belirlendiğini söyledi.

Lösev İyilik Tırı Balıkesir'De

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu