GündemTürkiye Gündemi

Mabel Matiz’in Asıl Mesleği Ne?

Çıkardığı şarkılarıyla sevenlerinin gönüllerine taht kurmayı başardı. Devamında ünlü şarkıcı Mabel Matiz ‘in şarkıcılık kariyerinden önce tercih ettiği mesleği ortaya çıktı. Matiz ‘in asıl mesleğini öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Mabel Matiz ‘in eski mesleği nedir?

 

 

Mabel Matiz’in Asıl Mesleği Ne?… Son dönemin çıkış yakalayan isimlerinden biri oldu. Mabel Matiz ‘in asıl mesleği ortaya çıktı. Yıllar önce çekilmiş olan fotoğrafları ifşa oldu. Asıl mesleğini duyanlar şaşkın.

Şarkılarıyla Gündemde

Fırtınadayım ve Antidepresan şarkısı ile son döneme damga vuran ünlü şarkıcı Mabel Matiz, özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor.

Hayati

Ünlü şarkıcının İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olduğu ortaya çıktı. Ancak diş hekimliği yapmak yerine sanat yöneldiğini duyanlar kulaklarına inanamıyor. Matiz, sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme geldi.  Beraberinde yıllar önce çekilmiş kare ile ifşa oldu.

Dis Hekimi

Mabel Matiz Kimdir? Kaç Yaşında?

31 Ağustos 1985 doğumlu Mabel Matiz şarkıcılığının dışında eski bir diş hekimidir. Sanatçı, farklı ses tonu ve tarzı ile ciddi bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Matiz, Kumral Ada Mavi Tuna romanındaki Tuna adının takma ismi olan ve eski Yunanca kökenli çok sarhoş düşkün anlamı taşıyan Mabel ismini kullanmaktadır.

Yasi Kac

İlkokul eğitimini Tömük Dr. Mustafa Erden İlköğretim Okulunda okumuştur. Bununla beraber, Orta ve Lise eğitimini ise Erdemli Anadolu Lisesinde devam etmiştir. İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olmuştur. Mabel Matiz’in gerçek ismi ise Fatih Karaca’dır.

…Mabel Matiz’in Asıl Mesleği Ne?….

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu