Mahsur Kalan Kedi Leğenle Kurtarıldı
Ayvalık’ın Altınova Mahallesi’nde, köprü altında mahsur kalan yavru kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.

Mahsur Kalan Kedi Leğenle Kurtarıldı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde köprü altında mahsur kalan yavru kedi, itfaiye ekipleri leğen yardımıyla kurtardı.
Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Mahallesi Sahil Sitesi’nde bir yavru kedi, köprü altında mahsur kaldı. Kedinin mahsur kaldığını fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen itfaiyeye haber verdi.

Operasyon Gerçekleşti
İhbarı aldıktan sonra olay yerine ulaşan Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, kediyi kurtarmak için çalışma gerçekleştirdi. Mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri leğen yardımıyla kurtardı. Kediyi leğenin içine alarak güvene alan ekip herhangi bir zarar görmeden başarılı bir şekilde kurtarıldı.
Kedi Sağlıkla Kurtarıldı
Kurtarma anına tanıklık eden mahalle sakinleri, ekiplere teşekkür ederek alkışlarla destek verdi. Sağlık durumu iyi olan yavru kedi, çevredeki vatandaşların gözetiminde güvenli bir yere bırakıldı.
Haber: İHA
Balıkesir’de 104 Ekip Harekete Geçti!