GündemEğitimİlçe Haberleri

Manevi ve Ahlaki Değerler Etkinlikleri

Manevi ve Ahlaki Değerler Etkinlikleri

 

Altıeylül Kaymakamlığı ,İlçe Müftülüğü  ve Altıeylül Belediyesi arasında gerçekleşen protokol ile birlikte çocuklara yönelik anlamlı bir projeye imza atıldı.

 

Aw663458 04
Altieylül’De Gençler Mi̇lli̇ Ve Di̇ni̇ Değerleri̇ne Bağli Yeti̇şi̇yor (Hüseyi̇n Tokmak/Balikesi̇r-İha)
Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Belediyesi Ve İlçe Müftülüğü Arasında Gerçekleşen Protokol Ile Birlikte Çocuklara Yönelik Anlamlı Bir Projeye Imza Atıldı.

 

Altıeylül Müftülüğü’ne bağlı cami ve Kur’an Kurslarında eğitim gören çocukların milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimize sahip bireyler olarak yetişmelerine destek olmak adına çeşitli etkinlikler ve yarışmalar yapılması planlanıyor.

Tarihi ve Tursitik Yerler Hakkında Bilgiler Verilecek

Gençlerin milli ve dini değerlerine bağlı, kendinden emin, özgüvenli, daha bilinçli ve daha başarılı bireyler haline gelmeleri amaçlanıyor. Planlanan eğitimlere ve etkinliklere düzenli olarak katılan çocukların ihtiyacı olan kitap, dergi, broşür ve cd gibi yazılı-görsel-dijital yayın ve materyallerin temini konusunda gerekli tüm destek sağlanarak çocukların bu yazı verimli geçirmesi için imkânlar dâhilinde destek olunacak. Bununla birlikte düzenlenen etkinlik ve kurslara devamlı olarak katılan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak adına kültür gezileri organize edilerek yaşadıkları şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanacak.

Kaymakam Bilgin “Çocuklar Kıymetlimiz”

Protokol imza töreninde konuşan İlçe Kaymakam Turgay Hakan Bilgin “Bugün burada belediyemizin ev sahipliğiyle güzel bir iş birliğine şahit olacağız. Belediye Başkanımızın da sizlerin camilerimizle daha çok buluşması adına güzel bir destekte bulunuyorlar. İmzalanan bu protokolün şehrimizin ve ülkemizin milli-manevi gelişimine katkıda bulunmasını temenni ediyorum” şeklinde konuşurken İlçe Müftüsü Hayati Yelkovan da “Sevgili çocuklar, başka yerlere de gidebilirdiniz. Fakat sizler Allah’ın evi olan camilerimizi ve Kur’an Kurslarımızı tercih ettiğiniz için çok değerli çok kıymetlisiniz. Bugün burada imzalayacağımız bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu