GündemEğitimİlçe Haberleri

Manyas Meslek Yüksekokulu’nda Görev Devir Teslimi

Manyas Meslek Yüksekokulu’nda Görev Devir Teslimi

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Burak Darıcı görevini Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Bingöl’e devretti.

GÖREVLER İ DEVRETTİLER

Altı yıldır Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Manyas Meslek Yüksekokulu’nda Müdürlük görevini sürdüren ve yeni görevinde Bandırma OSB Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na kurucu müdür olarak atanan Prof. Dr. Burak Darıcı görevini Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Bingöl’e devretti. Ayrıca Öğretim Görevlisi Meral Sabancı Ateş de Müdür Yardımcılığı görevini Öğretim Görevlisi Coşkun Kalp’e devretti. Manyas Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirilen törene üniversitenin tüm akademik ve idari personel katıldı.

İLK AKADEMİK KURUL TOPLANTISINI DA YAPTILAR

Ayrıca devir teslim töreninde katılıcılar ilk olarak Prof. Dr. Burak Darıcı’ya Manyas Meslek Yüksekokulu’na  yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.. Ardından törende konuşma yapan Prof. Dr. Burak Darıcı görevi devralan Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Bingöl’e yeni görevinde başarılar diledi. Devir teslim töreni sırasında Prof. Dr. Burak Darıcı ve Öğretim Görevlisi Meral Sabancı Ateş’e çiçek, plaket ve hediyeler takdim ettiler. Bunun yanında tören sonunda Manyas Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Bingöl’ün başkanlığında ilk akademik kurul toplantısı da gerçekleşti. Ayrıca akademik kurulda katılımcılar karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak, akademik ve idari anlamda niteliği artırmak için önemli kararlar aldılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu