Gündemİlçe HaberleriSpor

Manyaslı Minik Karateciler Türkiye Şampiyonasında Zirveye Yükseldi

Minik Karateciler Türkiye Şampiyonasında 3 Kupa Kazandı

Manyaslı Minik Karateciler Türkiye Şampiyonasında Zirveye Yükseldi

Minik Karateciler Türkiye Şampiyonasında 3 Kupa Kazandı

Gaziantep’te gerçekleştirilen Türkiye Minikler Karate Şampiyonası’na 53 il, 220 kulüp ve bin 118 sporcu katıldı. Manyas Belediye Spor Kulübü altı sporcu ile turnuvaya iştirak etti ve 3 kupa kazandı. Turnuva içinde, Manyas Belediye Karatespor kulübü, Isparta Karakaş Spor Kulübü ile birlikte Türkiye üçüncüsü oldu. Sporcular arasında 10 yaşındaki Ceydanur Mira Ören kumite dalında Türkiye Şampiyonu, 10 yaşındaki Egemen Er kata dalında Türkiye ikincisi ve 7 yaşındaki Abdullah Şimşek kata dalında Türkiye üçüncüsü oldu. Milli takıma seçilen 2 sporcu, Haziran ayında yapılacak Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve Balıkesir’i temsil edecek.

Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, sporcuları başarılarından dolayı kutladı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kendilerine plaket ve armağanlarını takdim etti. Kaymakam Yeşil, “Bu başarılarınız ve Milli Takıma seçilmenizle ilçemizin gurur kaynağı oldunuz. Biz sizlere her türlü desteği vereceğiz. Bu konuda biz hazırız, sizlerden de ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi şampiyonada en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Manyas Belediye Spor Kulübü’nün karate takımı antrenörleri Cenk Dere ve Emrehan Egen, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Manyas Kaymakamı Emre Yeşil’e, Manyas Belediyesi’ne, Manyas Gençlik Spor İlçe Müdürü Kudret Egen’e, Manyas Belediye Spor Başkanı Hasan Demircan’a ve sporcuları kilometrelerce uzağa gönderen velilere teşekkür etti.

Ziraat Türkiye Kupası: MKE Ankaragücü: 0 – Beşiktaş: 0

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu