Manyas'ta İstinad Duvarı Örülüyor

Manyas Belediyesi, İstinad Duvarı Yenileme Çalışmalarını Başlattı

Manyas'ta İstinad Duvarı Örülüyor

Manyas’ta İstinad Duvarı Örülüyor

Manyas Belediyesi, ilçenin İnönü Caddesi üzerinde yer alan ve Erenler Parkı karşısında bulunan istinat duvarının yıkılan kısmının yenilenmesi için çalışmalarını başlattı. Belediye Başkanı Ahmet Duru ve Başkan Yardımcısı Çağdaş Canbay, yerinde inceledikleri duvar örme çalışmalarında belediye ekiplerine kolaylıklar diledi.

Manyas'ta İstinad Duvarı Örülüyor
Duvar Yenileme Çalışmaları

Başkan Duru’dan İnceleme

Belediye yetkilileri tarafından çalışmaların hızla ilerlediği ve ilçenin estetiğine katkı sağlayacak şekilde tamamlanacağı belirtilirken, Manyas Belediyesi’nin altyapı iyileştirmeleri ve çevre düzenlemeleri konusunda devam edeceği ifade edildi.

Manyas'ta İstinad Duvarı Örülüyor
İstinad Duvarı Yeniden Yapılıyor

Bülten

Ayvalık’a Yeni Müjde Yakında Duyurulacak!

Manyas Belediyesi İnönü Caddesi Çevre Düzenlemesi istinat duvarı altyapı çalışmaları Yerinde İnceleme Başkan Ahmet Duru Erenler Parkı duvar örme Başkan Yardımcısı Çağdaş Canbay