Gündem

Marangozlar Odasında Değişim Yeni Başkan Ersin Sözdemir

Marangozlar Odasında Değişim Yeni Başkan Ersin Sözdemir

Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulu Grand Yılmaz düğün salonunda dün gerçekleştirildi. Seçime iki adayla girildi. Genel Kurulda Mevcut Başkan Kamil Güler ve Ersin Sözdemir adaylık konuşmalarını yaptı. Ardından seçime geçildi. Ersin Sözdemir 211 oy ile yeni oda başkanı seçilirken Kamil Güler 201 oy’da kaldı.

Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kuruluna BESOB Başkanı Fehmi Erdem başkanlık ederken Başkan vekili Lokantacılar Oda Başkanı Hasan Yıldız oldu. Katip üyelikte ise, Selim Şen, Gürkan İnce ve Şerif Korkut yer aldı. BESOB Genel sekreteri Hüseyin Saran’ın sunuculuğunda gerçekleşen kongrede İstiklal Marşı ve saygı duruşu yapılarak genel kurul gündemine geçildi.

Yeni Baskan Ersin Sozdemir 1

GÜLER “İFTİRA VE KARALAMALAR BİZİ ÜZMÜŞTÜR”

Kamil Güler, yaptığı konuşmada 3 Mart 2011 tarihinde oda başkanlığını aldığını hatırlattı. Oda hakkında yapılan eleştiri ve düşüncelere yanıt verdi. Güler, “Bir önceki genel kurulda dükkanlar ile ilgili Büyükşehir Belediyesi yada şahsı olarak alıp ta buraya yatırım yapılacak denilerek çalışma yapılmadı” dedi. İftira ve karalama yapıldığını iddia eden Kamil Güler oda başkanlığı için fedakârlık yaptığımı ailem ve arkadaşlarım bilirler” dedi. Geçmiş dönemde 2011 yılında buraların değerini yaptırdık biz o gün için biz yaptırtamayız oda yaptırsın denmişti.

Oda işi kolay değil. Bir kamera taktırıyorsanız her yerdeki esnaf için aynı uygulamayı yapacaksınız. Üvey evlat gibi bir esnaf hiç ayırmadık. Biz hizmet etmek için 12 yıl boyunca hizmet ettik ve çalışıyoruz ”şeklinde konuştu. Seçim öncesi yapılan konuşmada Güler, “Sizler için sizlerden gelecek isteklerle odamız için önümüzdeki dönemde destek bekliyoruz. Önümüzdeki dönem çalışmalarında yapmış olduğumuz işyerlerini tamamlamaya çalışacağız. İşyeri sahibi olmayanlar içinde olmalarını sağlayacağız.Toplu çalışılan Marangozlar sitesi,çarşı vb yerlerdeki esnafımızın sorunlarına çare olmaya çalışacağız.”dedi.

SÖZDEMİR “ÜRETİME ODAKLI BİRLİK VE BERABERLİK ANLAYIŞINI BENİMSEYECEĞİZ”

Ersin Sözdemir yaptığı konuşmada şunları söyledi:  Dünyayı etkileyen pandemi ve beraberinde ekonomik buhranla mücadele veriyoruz. Toplumda bunalım yaratan bu durum odamızda da sıkıntı yaşatıyor. Sektörümüz bu durumdan etkilenmiştir. Bizler üretime odaklanmış insanlarız. Topraklarımız bir tarihin cevherine yazılmıştır. Üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği sürekli olarak destekleyeceğiz. Ben değil biz olacağız. Yönetim Kuruluna aday olan arkadaşlarımla birlikte bu yola samimiyetle yola çıktık. Beni dinlediğiniz ve katılımınız için teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurulunda yeni başkan seçilen Ersin Özdemir’in oda yönetimi şöyle; Erdal Demircan,Reşat Örs, Hasan Kurt, Fatih Akkoyun,Kadir Hoşafçı,Murat Bayer Denetim kurulu Esra Özdamar,Harun Çamcı,Mustafa BaşarırHABER:Nursima Akyürek Foto:Muhammed  CanAkyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu