Gündemİlçe Haberleri

Marmara Adalar Hastane’ye Kavuşuyor

Marmara Adalar Hastane’ye Kavuşuyor

 

Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara Süleyman İlik Devlet Hastanesi’nin son durumu hakkında bilgilendirme yaptı. Başkan Aksoy, kısa sürede hastanenin hizmete geçeceğini belirtti. Sosyal medyadan Hastane Otel mi oluyor yorumlarına ise “Oturdukları yerden şov yapmak yerine gelip görsünler” dedi.

 

BAŞKAN AKSOY “PEYZAJ İŞİ BİZDE”

Maramara’da uzun süredir beklenen hastane yapımında sona yaklaşılıyor. Devlet Hastanesi’nin duvarları tamamlandı. Sağlıklı bir duvar inşa edildiğini belirten Adalar Belediye Başkanı  Süleyman Aksoy, hastane inşaat alanında perde duvarlarının da tamamlandığını belirtti. Belediye olarak peyzaj yapacaklarını söyledi.

OTURDUĞU YERDEN ŞOV YAPMAKLA OLMUYOR

Hastane inşaatı alanıyla ilgili şov yapanlar var. Hastane otel mi oldu diye yazmakla olmuyor diyen Başkan Aksoy, “ Bu işin siyaseti yok! Şov yapacağınıza yardımcı olun ki en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunalım” dedi.Hastane yeri ile ilgili yapılan eleştirilere ise gelip görsünler 10 numara oldu” diyerek eleştirilerin yersiz olduğuna işaret etti.

 

298553718 479791930818617 2967602564864359493 N

 

ADALAR BELEDİYESİ HASTANE’NİN PEYZAJ ÇALIŞMASINI YAPACAK

Adalar Belediye Başkanı  Süleyman Aksoy , Tesviye işlemleri ile birlikte yer düzenlemelerinin de olacağını söyledi. Zeminin düzenlenerek yer döşemelerinin de yapılmasıyla aşama kaydedileceğinin altını çizen Başkan Aksoy, her koldan hastanenin yapımı için çalışıldığını ifade etti. Başkan Aksoy, hastane içinde ekipmanların da hazır olduğunu belirtti. Peyzaj çalışmalarını da Belediye olarak üstlendiklerini açıkladı.

“EN BÜYÜK SIKINTILARDAN BİRİ ÇÖZÜME KAVUŞUYOR”

Hastane inşaatı alanıyla ilgili şov yapanlar var. Hastane otel mi oldu diye yazmakla olmuyor diyen Başkan Aksoy, “ Bu işin siyaseti yok! Şov yapacağınıza yardımcı olun ki en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunalım” dedi. Vatandaşlarımızın hastanemize gelirken kullanabileceği otobüs sistemini de oturtmuş durumdayız diyen Başkan Aksoy, “ aile hekimimiz var ancak dâhiliye hekimimizde gelecek. Söylendiği gibi burası otel değil bir hastane. Burası için şov yapmayın. İnşallah burası bittiğinde ve açılışını yaptığımızda en büyük sıkıntılardan biri yani hastane işinin de üstesinden gelmiş olacağız” şeklinde konuştu.

“HASTANEMİZİN MANZARASI HASTALARA MORAL OLACAK”

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy; “Devletimiz güçlü, Büyükşehir Belediyemiz ve hayırseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Bulunduğumuz yerler bir ay öncesine baksanız uçurumdu. Ancak; bugün bakıldığında gayet sağlıklı ve adaya yakışır bir hastaneyi vatandaşlarımıza hizmete açmış olacağız. Vatandaşlarımızla birlikte bizlerde bu mutluluğu yaşayacağız. Hastanemizin manzarası da çok güzel. Marmara adasının en güzel yeri burası.”

“10 NUMARA OLDU”

Zamanında burası için bu hastane burada olmaz diyenler  vardı konuşmak yerine gelsin görsünler diyen Bakan Aksoy, “ Hastanemizi 10 numara bir yere inşa ettik. Manzarası ile hastalarımıza moral motivasyonda olacak. Biz Belediye olarak işimizin başındayız. Ayrıntı isteyen bilgi isteyene her zaman kapımız açık. Bilgi veririz.” şeklinde konuştu. HABER: NURSİMA AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu