Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Marmara Adalar’da On Numara Dedirten Açılış Hazırlığı

Marmara Adalar’da On Numara Dedirten Açılış Hazırlığı

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ilçede yürütülen çalışmaların takibini bizzat yerinde inceliyor. İncelemeler sırasında işçilerle, halk buluşmalarında vatandaşla yaptığı sohbetlerse dikkat çekiyor.

HEM ÇOCUKLAR HEMDE AİLELERİNİ MEMNUN EDEN HABER

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy adadaki ulaşım ağından altyapı ile günlük yaşama ve ada çocuklarına özel çalışmalarla takdir görüyor. Zaman zaman engelli çocuklarla biraraya gelen Başkan Aksoy tüm çocuklar bizim için değerli ve geleceğimiz diyerek anasınıfı müjdesi ile hem çocuklara hem de ailelere müjde veriyor. Yakında açılışımız olacak diyen Aksoy 5 Şubat’ta açılması beklenen on numara manzaralı okula ayrıca işaret ediyor.

GERİBİLDİRİMLERİ ALMAK MUTLU EDİYOR

İlçedeki hava şartlarının her ilçe gibi Adaları da etkilediğini belirten Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy belediye ekiplerinin sorunlara anında müdahale için çalışma sarf ettiklerini söyledi. Ulaşımda yaşanan hava şartlarına göre değişen durumlar oluyor. Biz Belediye olarak halkımızın her konuda isteğine çözüm olmanın huzurunu yaşıyoruz. Bu konuda iletilen memnuniyet geri dönüşümleri de hem beni hem de ekiplerimizi elbette mutlu ediyor” dedi.

MARMARA’YA ON NUMARA OKUL

Recep Mercan Marmara Adası ilk ve Ortaokulu’nda çalışmalar devam ediyor. Manzarası ve konumunun yanında binanın yapımı ile birlikte on numara okul oldu diyen Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, “anaokulu sorununu da ilk katta yapılan bölümlerle çözmüş olduk. Kadınlarımıza da ayrı bir müjdemiz olsun 4 Yaş’a kadar inmiş olacak bir sınıf hazırlığı daha var” şeklinde konuştu. Ana sınıfa ait olan bölümlerde hala devam eden çalışmalar sürdürülüyor diyen Başkan Aksoy, yapımı devam eden okulda çalışan işçilere kolaylık diledi ve ayrıca Marmara Adasına kazandırılan okulun hayırlı olmasını diledi.

BU ZAMANDA EN GÜZEL HAYIRSEVERLİK ÖRNEĞİ

5 Şubat’ta açılması planlanan Ahmet Recep Mercan ilk ve Ortaokulu’nun yapımı Adalardaki büyük bir eksikliği gidermiş olacak. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, “Rahmetli Recep Mercan abimize rahmet diliyorum ve Arsel ile Tansel kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bu zamanlarda büyük hayır işi yapmak herkese nasip olmaz. İlkgünden buyana ne gerekiyorsa yapalım dediler ve ayrıca maddi imkanlarını seferber ettiler”dedi. Kamil Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu