GündemSiyaset

MAZBATALARINI ALDILAR

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, merkez Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı mazbatalarını aldı.

 

Blk Mazbata 3

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde başkan seçilen Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, merkez Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı mazbatalarını aldı. Balıkesir Öğretmenevi’nde düzenlenen mazbata töreninde ilçe belediyelerinin meclis üyelerine de mazbataları verildi. Törene AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Adil Çelik, Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, MHP İl Başkanı Orhan Dereli, meclis üyeleri ve her iki partinin yöneticileri katıldı.

Blk Mazbata 4

 

Törende ilk olarak Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri, daha sonra ise Karesi Belediye Başkanı Dinçer Okran ve AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri mazbatalarını aldı. Son olarak ise Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a mazbatası, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam ve MHP İl Başkanı Orhan dereli tarafından verildi.

Blk Mazbata 6

‘PARTI ROZETIMIZI CIKARTACAĞIZ’

Törene eşi Mehtap Yılmaz ile katılan başkan Yılmaz, mazbatasını aldıktan sonra ilçe belediye başkanları, milletvekilleri ve meclis üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. Mazbata töreni sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, “8 Nisan itibariyle, 31 Mart günü yapılan yerel seçimlerde kazandığımız Altıeylül, Karesi ve Büyükşehir Belediyeleri olarak mazbatalarımızı aldık. Kazanan Balıkesir olmuştur. Bu saatten sonra parti rozetlerimizi çıkartıp tüm ilçelerimizle beraber hizmet etmeye başlayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

Blk Mazbata 7

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu