Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerTürkiye Gündemi

“‘Mazot Pahalı’ Diyen İmam Sabah Namazına Gelmiyor!”

“‘Mazot Pahalı’ Diyen İmam Sabah Namazına Gelmiyor!”

 

6 Aydır Mazot Pahalı! Diyerek Sabah Namazına Gitmeyen İmam Cemaatin Tepkisini Topladı

 

Balıkesir merkezde oturduğu iddia edilen imam Y. K görevli olduğu Karamanköy Kubbeli Camiinde sabah namazlarını neden kıldırmıyor? İddialar oldukça çarpıcı. Cami hocasının “mazot pahalı” diyerek Karamanköye sabah namazı için gitmediği, cemaate, ‘sabah hariç diğer vakitler tamam’ dediği belirtiliyor.

Konu Yetkililere İletildi

Cami Yaptırma Yaşatma Ve Kuran Eğitimini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Yaşa, Karamanköy’de cami var ancak sabah namazlarını imam kıldırmıyor diyerek konuyu yetkililere ilettiklerini ancak sonuç alamadıklarını söyledi.

 

81C7C728 3Ffd 47F6 B618 63728D76Fbf3

 

Sabah Ezanı Okunmuyor Namazını Kıldırmıyor!

10 ay önce Kubbeli Camiinde görevlendirildiği söylenen cami hocası Y.K, 6 aydır Kubbeli Camiinde sabah ezanı okumuyor ve namazını kıldırmıyor iddiasıyla gündemde. Bazı köylüler , “Karamanköy de iki camimiz var. Diğerinde hoca görevini yerine getiriyor ancak bizim hoca mazot pahalı diyerek sabahları gelmiyor. Mazot pahalı olabilir ancak bu görevini yapmaya engel olmamalı ”diyor.

İnandığımız Değerler ve İnançla Örtüşmüyor!

Mazot pahalı ise herkese pahalı diyen köylüler. Balıkesir merkezde oturuyorum diye sabah görevine gelmemek bir nevi bizlere de haksızlık. İnandığımız değerlerle, inancımızla örtüşmüyor” diyerek sorunun çözülmesini bekliyorlar.

Kubbeli’de 5 Vakit Değil 4 Vakit Var Sebebi Hoca Yok?

Altıeylül İlçesine bağlı Karamanköy’de bulunan cami cemaati imamın sabah namazını kıldırmamasından şikayetçi. Cemaat olarak zaten sayımız az ancak namazın kıldırılmaması camiye hiç gidilmemesine neden oldu.6 aydır sabah namazlarının kıldırılmaması cemaat sayısını sıfıra indirdi. Karamanköy’de iki cami bulunuyor. Kubbeli Cami’nin imamı var ancak sabah namazını kıldırmıyor diyerek konunun kendilerini üzdüğünü ifade ettiler. HABER: SEMRA AMAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu