GündemÖzel Haberler

MECLİS’TE BÜYÜK GERGİNLİK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın konuşması sırasında laf atarak “Artık Yeter” diye tepki gösteren AK Parti Büyükşehir Bld.Meclis üyesi ve Edremit Belediyesinde uzun yıllar İmar Komisyonunda görevli Murat Tuna arasında gerginlik yaşandı.Büyükşehir Belediye Meclisi’nin gündem maddelerine geçilmeden Meclis Başkan Vekili Ramazan Bahçavan gerginliğin dozunun artması ile birlikte 10 dakikalık ara verdi.

VEKİLLER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİN’DEYDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi dün Meclis salonunda hareketli saatlere sahne oldu. Meclis’e Balıkesir Milletvekilleri arasında bulunan AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir, Yavuz Subaşı ve Mustafa Canbey’de katılım sağladı. Vekiller Balıkesir Tarım İl Müdürü Kurtuluş Candan’ın “Tarımsal Yatırımda Balıkesir”adlı sunumunu dinledi ve ardından mecliste gündem görüşmelerine geçilirken salondan ayrıldı. Salona ilk gelen Milletvekili Mutlu Aydemir olurken ardından Canbey ve Subaşı meclis salonuna girerek önce genel sekreterlerin oturduğu masaya geçti ancak, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Devecilerin uyarısı ile Basın için ayrılan bölüme geçen vekiller, bu kısımda İl Tarım Müdürünün anlattıklarını dinledikten sonra  gündem maddelerine geçiyoruz anonsu ile birlikte ayağa fırladı ve salondan ayrıldılar.

İL TARIM MÜDÜRÜ İLÇE BELEDİYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Balıkesir İl Tarım Müdürü Candan’ın ilçelere has verim alınan ürün çeşitliliğine değindiği konuşmada yatırımların doğru verim alınan ilgili bölümlere de ve ilçelerinde yapılmasının önemine dikkat çekti. Gündem maddeleri öncesinde önergelere yer veren Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ramazan Bahçavan söz vererek gündem dışı söz isteyenlere kürsüyü bıraktı. Büyükşehir Belediye Meclisinde bazı ilçelerde ve mahallelerinde yaşanan sıkıntılara çözüm istenirken Mecliste en uzun süren konu “Kaz Dağlarında Su Nöbeti” oldu. İYİ Parti Meclis üyesi Bülent Başaran, CHP’li Edremit Belediye Başkanı Hasan Selman Arslan ve AK Parti Meclis üyesi M.Birol Şahin Kaz dağları ve Su Nöbeti konusunda düşüncelerini paylaştı.Ardından gündem maddeleri görüşülerek oylandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu