GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Melike Şahin Evlendi

Melike Şahin evlendi. Son dönemlerin dikkat çeken isimlerinden biri olan Melike Şahin dünya evine girdi. Şarkılarıyla büyük bir kitleye ulaşan Melike Şahin sessiz sedasız dünya evine girdi.

Melike Şahin Evlendi

Melike Şahin Evlendi. Son Dönemlerin Dikkat Çeken Isimlerinden Biri Olan Melike Şahin Dünya Evine Girdi. Şarkılarıyla Büyük Bir Kitleye Ulaşan Melike Şahin Sessiz Sedasız Dünya Evine Girdi. 

Melike Şahin Pusulam Rüzgar, Bedelini Ödedim, Olur Mu isimli şarkılarıyla milyonlara ulaştı. Şahin , 6 yıldır beraberlik yaşadığı sevgilisiyle birlikteliğini evlilikle taçlandırdı. Sosyal medya hesabından evlilik haberini duyurdu.

Aralarındaki Yaş Farkı Gündem Olmuştu

Melike Şahin’in sosyal medya hesabından sevgilisi ile 5. yıl dönümlerini kutlamıştı. Paylaştığı fotoğrafta aralarındaki yaş farkını gören takipçileri bu konu hakkında çok konuşmuştu.

Melike Sahin Evlendi 1

Kara Gözlüm Notu

Melike Şahin sosyal medya hesabından gelinlik ve eşinin de damatlıklı fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına “Kara gözlüm biz seninle bir ev kursak yemyeşil” notunu yazdı. Damadın beyaz takım elbise giymesi de dikkat çekti. Paylaşıma dakikalar içinde binlerce beğeni geldi. Ardından yorum yağdı.

Melike Sahin Evlendi 2

 

Haber: Elif Şahin

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

gazetemerhaba.com

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu