Memişoğlu Patlamada Yaralananlar Hakkında Açıklama Yaptı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, patlama sonucu yaralanan 5 kişinin hastanelerde tedavi altına alındığını açıkladı.

Memişoğlu Patlamada Yaralananlar Hakkında Açıklama Yaptı

Memişoğlu Patlamada Yaralananlar Hakkında Açıklama Yaptı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, olayla ilgili açıklamalarda bulunarak, yaralıların tedavisinin devam ettiğini belirtti.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Balıkesir’in Karesi ilçesinde meydana gelen patlamada 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 5 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Patlama sonrasında yaralılar hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Hayatını Kaybedenlere Başsağlığı Mesajı

Bakan Memişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, patlamanın ardından üzüntüsünü dile getirerek, “Balıkesir’in Karesi ilçesinde bir fabrikada patlama yaşandığını üzülerek öğrendik. 12 vatandaşımız hayatını kaybetti. 5 yaralı vatandaşımız hastanelerimizde tedavi altına alındı” ifadelerini kullandı. Ayrıca, hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileklerini ileterek, yaralıların bir an önce sağlığına kavuşması için tedavilerin yakından takip edildiğini belirtti.

Bakan, Yardım Mesajı Verdi

Bakan Memişoğlu, açıklamasının devamında, “Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımızın bir an önce sağlığına kavuşması için tedavilerini yakından takip ediyoruz” dedi. Memişoğlu ayrıca, “Rabbim, ülkemizi ve insanımızı her türlü kazadan, beladan ve afetten muhafaza eylesin” şeklinde dua etti.

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Patlamayla İlgili İlk Açıklama

Karesi balıkesir patlama afet hastane açıklama tedavi ölüm başsağlığı yaralılar soruşturma facia sağlık bakanı acil durum can kaybı sağlık durumu kurtarma çalışmaları güvenlik önlemleri tedavi süreci hastaneye sevk yerel yetkililer Memişoğlu yaralı vatandaşlar hayatını kaybetmek