Görüntülü HaberlerGündem

MEMUR SEN: “AVRUPA’DA CİNNET HALİ YAŞANIYOR”

 

MEMUR SEN: “AVRUPA’DA CİNNET HALİ YAŞANIYOR”

 

Memur-sen Balıkesir İl Teşkilatı 81 il’de eş zamanlı Fransa ve Fransa Cumhurbaşkanını Kınama mesajı yayınladı. Mesajda” Peygamber Efendimiz’e hakaret eden, değerlerimize saldıran ve bu saldırıyı ifade özgürlüğü olarak savunan Fransa Cumhurbaşkanı Macron’u protesto ediyoruz” denildi.

 

“TERÖR VE ŞİDDET İÇERİKLİ KONUŞMALAR CİNNETİN BOYUTUNU GÖSTERİYOR”

Memur Sen Genel Sekreteri İbrahim Aydın’ın okuduğu kınma mesajında Macron’un, bir görüntü olduğu ve Avrupa’nın pekçok yerinde cinnet hali yaşandığı belirtildi. Yabancı düşmanlığı, ırkçılık ve İslamofobi, o meşhur Avrupa aklını esir almış, çoğulculuk söylemlerinin sırçası dökülmüş ve nihayet aşırı sağ siyasetin ürettiği politikalar siyaseti belirler hale gelmiştir. Almanya’da cami baskını, Hollanda’da GertWilders’in terör ve şiddet içeren konuşmaları ve nihayet Macron’un, ifade hürriyeti arkasına sığınarak, İslam’a ve peygamberine saldıran unsurlara sahip çıkması cinnetin boyutlarını göstermektedir” denildi.

 

“İNSANLIK HEDEF ALINIYOR”

“Kutsal emanetlerimizin mekanı olmakla yetinip, kutsala sahip çıkmayı beceremeyen Suudi Arabistan yönetimini ve onunla aynı kulvarda bulunmaya teşne Birleşik Arap Emirliklerini de tarih ve bizler not ediyoruz. Dine ve Kutlu Nebi’ye dönük  hakaret faillerinin kuyruğuna takılan ülkelerin ve yöneticilerin, emperyalist taşeronluğu ve  kapitalistlerin sömürü baronluğu sıfatlarının sona ermesinin de yakın olduğuna inanıyoruz. Hemen belirtelim ki; insanlığın inançlarını hedef almak özgürlük değil, küstahlıktır.”

 

“YARATILANI SEVERİZ YARADANDAN ÖTÜRÜ”

“Bütün dünya duysun ki;  bizim için Hz. İsa da Hz. Musa da hülasa,  Hz. Adem’denHatemül Enbiya Hz. Muhammed’e bütün peygamberler kutsaldır, haktır, sataşmadan dahi muaftır. Çünkü onlar, insana onuru ikram, insanlığa felahı imkân haline getirmek için yaşadılar, yaşattılar ve hakikati, doğruyu yaydılar. Dolayısıyla biz, neye inandığına bakmaksızın, yüce Allah’ın yarattığı bütün insanları “yaradılanı sev yaradandan ötürü” düsturuyla sever, hakikatin ışığı sönmesin, refah sömürülmesin, felah engellenmesin diyerek de hilkati garibenin yani Macron gibilerin karşısından mücadele etmeyi hem düstur hem onur sayarız.”

 

“YAŞANAN YOK OLUŞ CİNNETİDİR”

“Ve görünen o ki, Macron, mazlumların kanı ile semirmiş emperyalist coğrafyanın, en zayıf ülkesinin lideri olması bakımından beyhude terör çığlıkları atmaktadır. Zira virüs Fransa’yı esir almıştır. Yıkılan ve yok olan sömürü ve onu vareden düzendir. İcra ve inşa edecek olansa inanan özgür insanın iradesi ve adil dünya düzeni mücadelesidir. Ve beklenen şudur ki, sefer insana mahsus, zafer imana dairdir. Uyanan bu dünyayı selamlarken, gönlümüzce rahmet peygamberine salavat getiriyor ve bütün benliğimizle, bütün güzel sözlerin insicamıyla sesleniyoruz: Ya Muhammed seni seviyoruz. Ya Muhammed seni seviyoruz. Ya Muhammed seni seviyoruz.” Nursima Akyürek’in Haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu