Gündem

Memur Sen’den Zam Talebi Tutarına Yönelik Açıklama

Memur Sen’den Zam Talebi Tutarına Yönelik Açıklama

Balıkesir Memur Sen Şube Başkan Ahmet Gür bazı basın-yayın kurumlarında Memur Sen’in zam isteği talebine yönelik değerlendirmelerde bulunduğunu söyleyerek bu kurumların iddiaları hakkında açıklamada bulunmak istediklerini belirtti

 “AÇIKLAMA ZARURİ OLDU ”

Balıkesir Memur Sen Şube Başkan Ahmet Gür bazı basın-yayın kurumlarında Memur Sen’in zam isteği talebine yönelik değerlendirmelerde bulunduğunu söyleyerek bu kurumların iddiaları hakkında açıklamada bulunmak istediklerini belirtti. Balıkesir Memur Sen Şube Başkanı Ahmet Gür açıklamada konuyla ilgili olarak, “Çeşitli basın-yayın organlarında Memur Sen hakkında , basın etiğine, sorumluluğuna hiçbir şekilde uymayan, iyi niyetten yoksunluğu su götürmeyen, yanlışın da ötesinde kasıt olarak algılanabilecek gerçek dışı bir takım haberler üretilmiştir. ”dedi.  Konuyla ilgili zaruri bir açıklama ihtiyacı doğduğunu dile getiren Ahmet Gür şöyle kaydetti:

 “GERÇEKTEN UZAK HABERLER”

“Memur Sen, gelir dağılımında adaleti sağlamak, kamu görevlilerinin enflasyon kaynaklı kayıplarını telafi etmek amacıyla Kamu İşvereninden, kamu personelinin maaşlarına 1 Ocak 202’den geçerli olmak üzere en düşük devlet memuru maaşının yüzde 10’u kadar(400 lira) seyannen zam yapılması talebinde bulunmuş ve bunu basın açıklaması ile kamuoyuna duyurmuştur. Ancak aralarında FOX Tv ve Cumhuriyet Gazetesi’nin de olduğu bazı medya organlarınca; “Memur Sen hükümetten tüm memurlara 100 lira zam istedi “ minvalinde gerçekten uzak habere başvurulmuştur.

 “TELAFİYE DAVET EDİYORUZ”

Bu itibarla, algıları konsolide etme gayreti taşıyan ve gerçekten uzaktan yakından ilgisi bulunmayan bu haberleri, art niyetli yayınları kınıyor ve sorumlu davranışın gereği olarak bu yanlışı telafi etmeye davet ediyoruz. Memur Sen konfederasyonu olarak hukuki açıdan tüm haklarımızın saklı olduğunu hatırlatıyoruz. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu