GündemSpor

Merkez Bölge Kupa Madalya Töreni

Okul Sporları Merkez  Bölge Kupa Madalya Ödül Töreni dün Şehit Turgut Solak Spor Salonunda gerçekleşti. Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen törende takımlar kıyasıya mücadelenin başarısını sergilediler.

Körfez ve Marmara Bölge Birinciliğinin ardından Balıkesir merkezde Bölge Birinciliği dün yapıldı.Merkez Bölge Kupa Madalya töreni gerçekleşti.

Dsc 0465
Okul sporlarının önemine değinen İl Gençlik Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu spor branşların da çeşitliliğe dikkat çektiği konuşmasında Okul Müdürleri Beden Eğitimi öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür etti. Gençlerin spora teşvik edilmesinin elzem olduğunu hatırlattı. İl Birinciliği Ödül töreninde konuşan öğrencilere seslenen Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “sizleri coşku içinde görmek bizlere keyif veriyor” dedi. Müdür Arıcıoğlu “Balıkesir’de 3 bölgede müsabakalar gerçekleştiriliyor. Körfez ve Marmara Bölgelerimizin ödülleri verildi bugünde (dün)merkez bölgenin ödül törenini yapacağız. Yaklaşık 5 branşta 65 okulumuz burada. Okulumuza kupa öğrencilerimize de madalyalarını veriyoruz. Futsal’ın finali oynanıyor bugün ve futbol, basketbol, voleybol Futsal il birinciliğinin bölge şampiyonasını gerçekleştiriyoruz. Bölgelerde dereceye giren takımlarımız il birinciliğinde final müsabakalarına katılıyor. Buradan da dereceye girenler Türkiye Şampiyonasına dahil oluyorlar” dedi.

Vali Yardımcısı Mustafa Çek konuşmasında Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın selamını öğretmen ,öğrencilere iletti ve ardından spor’un önemine değindi. Yapabiliyorken bedenin durumuna göre spor önemli. Bilgi birikimi altında derslerinizide düşünerek bir değerler toplamını biraraya getirmek önem taşıyor” dedi.Kamil Akyürek &Muzaffer Karakoyun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu