Mesaiye Gitti Hastanede Yaşamını Yitirdi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, 29 yaşındaki Derviş Hüseyin Durgan geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Mesaiye Gitti Hastanede Yaşamını Yitirdi

Mesaiye Gitti Hastanede Yaşamını Yitirdi

Bandırma’da meydana gelen trafik kazasında, görev yaptığı hastaneye gitmek üzere yola çıkan 29 yaşındaki tıbbi sekreter Derviş Hüseyin Durgan, yaşamını yitirdi.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıbbi sekreter olarak görev yapan Derviş Hüseyin Durgan, mesaiye giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Mesaiye Gitti Hastanede Yaşamını Yitirdi

Kaza 2 Ocak’ta Gerçekleşti

Olay, 2 Ocak 2025 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde meydana geldi. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıbbi sekreter olarak görev yapan 29 yaşındaki Derviş Hüseyin Durgan, mesaiye gitmek için aynı otomobili paylaşarak yola çıkan arkadaşlarıyla kaza yaptı. E.S. yönetimindeki otomobil, Korozman Kavşağı’nda gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin açılan kapısından düşen Durgan, ağır yaralandı.

Mesaiye Gitti Hastanede Yaşamını Yitirdi

Yoğun Bakımda 2 Gün Mücadele Etti

Kaza sonrası, yaralı Derviş Hüseyin Durgan, ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada iki gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Durgan, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Genç tıbbi sekreterin ani ölümü, ailesi ve çalışma arkadaşlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Cenaze Töreni ve Defin Süreci

Kazanın ardından başlatılan soruşturma sürerken, Derviş Hüseyin Durgan’ın cenazesi, 100. Yıl Mahallesi’nde ailesi ve sevenlerinin katılımıyla düzenlenecek törenin ardından Bandırma Şehir Mezarlığı’na defnedilecek.

Haber: İHA

Balıkesir’de Otoban’da Facia Ucuz Atlatıldı!

bandırma balıkesir cenaze hastane ölüm yoğun bakım ambulans mesai nişanlı hayatını kaybetti trafik kazası Bariyer Tıbbi sekreter gizli buzlanma Derviş Hüseyin Durgan Emek Tiyatrosu