GündemEğitimİlçe Haberleri

Mesleki Eğitim Vali Şıldak’ın Markajında

Mesleki Eğitim Vali Şıldak’ın Markajında

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldiği okul ziyaretleri kapsamında Altıeylül İlçesindeki 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

BİGEP Projesinin verdiği enerji ve motivasyona, İl genelindeki her kademede okula yaptığı ziyaretlerle ortak olan Vali Şıldak, meslek liselerinin öğrencilere genç yaşta meslek becerisi kazandırmadaki önemine işaret etti.  Ziyaretinde sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle sohbet eden Vali Şıldak, öğretmenlerle de bir toplantı gerçekleştirdi.

Şıldak, toplantıda öğretmenlerden BİGEP Projesinin alandaki yansımalarıyla ilgili bilgiler aldı. Şıldak, “Bu gayretli çalışmalarınızda ayrıca devletimiz her türlü imkânıyla yanınızda. Bu yolculukta BİGEP Projesi de size rehberlik ediyor. Biz de öğrencilerimizden başarılı ve sorumluluk sahibi meslek erbapları olmak için düzenli bir şekilde derslerine çalışmalarını istiyoruz. Yeter ki buradan mezun olup meslek sahibi olacak öğrencilerimiz sorumluluklarının bilincinde olsunlar ve ayrıca başarılı olmak için çok çalışsınlar.” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen mesleki eğitim çalıştayının sonuç raporunun mesleki ve teknik liselerle paylaşılacağını, okul yöneticileri ve öğretmenlerin de görüş ve ayrıca önerilerini mutlaka İl Müdürlüğüne ulaştırmalarını beklediklerini ifade eden Şıldak mesleki eğitim konusunda il düzeyinde sorunları çözmeye ve yenilikçi uygulamaları güçlendirmeye yönelik hedef belirlediklerini söyledi. Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak’ın ziyaretlerinde ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da hazır bulundular.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu