Meydan Coşkusuna 200 TL Dokunuşu!

Serkan Sarı’dan Gençlere 200 TL! Balıkesir’de 1 Mayıs Yağmurda Coşkuya Dönüştü

Meydan Coşkusuna 200 TL Dokunuşu!

Balıkesir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Kuvâ-yi Milliye Meydanı’nda renkli görüntülerle kutlandı. Yağmura rağmen binlerce emekçi, kortejlerle alana yürüdü; coşku miting boyunca sürdü.

Bahçelievler Çarşamba Pazarı’nda toplanan sendikalar, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler, ellerinde flamalarla yürüyüşe geçti. Koca Seyit Köprüsü üzerinden geçen kortej, Atatürk Stadı karşısındaki miting alanında buluştu. Konuşmaların ardından sahneye davulcu, klarnetçi ve zurnacı çıktı; kalabalık arasında eğlence başladı.

Davulcularda Sarı’nın 200 TL’lik jestinden memnun kalanlar arasındaydı. Tam da bu sırada dikkat çeken bir an yaşandı: CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, müzik eşliğinde eğlenen gençlerin yanına giderek cebinden çıkardığı 200 TL’yi onlara uzattı.

Bu jest, çevredeki katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı ve cep telefonlarıyla kaydedildi. Mitingde ilk ayrılan grup Şeker-İş Sendikası olurken, etkinlik Kuvâ-yi Milliye ruhuna yakışır bir şekilde emek ve dayanışma temasıyla tamamlandı.

MACİT ERMİŞ

Marmara’da 5 Gündür Fırtına Var

milletvekili chp serkan sarı Meydan Coşkusuna 200 TL Dokunuşu!
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber