İlçe Haberleri

MEYDANDA SONA YAKLAŞILDI

Burhaniye Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda hayata geçirilmesi planlanan projenin 2’nci etap çalışmalarına start verdi.

Büyükşehir Belediyesi ile Burhaniye Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü projeyle yeni görüntüsüne kavuşacak olan bulvarda; kaldırım, otopark cepleri, bisiklet yolu ve parke taş yapım çalışmalarının 300 metre uzunluğundaki ilk bölümü tamamlandı. Yolun biten kısmında, yeşil alanlar ile dönel kavşağın merkez adasına ve etrafına elektrik hatları ve otomatik sulama sistemleri döşendi. Aydınlatma ve peyzaj çalışmaları da tamamlandıktan sonra, bisiklet yolları boyanacak ve yaya yoluyla ayrılıp, yatay ve dikey işaretlemeleri yapılacak.

İKİNCİ ETABA GEÇİLDİ
Bulvarda, 200 metrelik 2’nci etap çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut yolun söküm ve kazım işlemlerini bitirdi. Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Güngör Persil, çalışmaları yerinde izlemek üzere proje alanındaydı. İkinci etap çalışmaları kapsamında, projenin aplikasyonu ve yol kodu verilmesi işlemleri tamamlandı.

BİR AY İÇİNDE TAMAMLANACAK
Yapım çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda hayata geçirilen projenin tüm yol yapım çalışmalarının bir ay içinde bitirilmesinin planlandığını söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu