GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıModa

Mezuniyet Günü Saç Modelleri

Tekrar bir okul döneminin sonuna yaklaştık. Bu yazımız mezuniyeti olanlar için. İşte mezuniyet günü saç model önerileri sizlerle

 

Mezuniyet Günü Saç Modelleri

Mezuniyet Günü Saç Modelleri önerileri ile karşınızdayız
Sıkı At Kuyruğu

Önden sıkıca toplanmış ve sabitlenmiş bu modelde daha modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız arkası da dümdüz olmalı. Biz sıkı at kuyruğunun özellikle kalın saten veya krem kumaştaki tulumlara çok yakışacaktır.

Ensede Balerin Topuz

Kesinlikle en zarif seçimlerden biri! Önü sabitlenmiş ve sıkı bir balerin topuz birçok romantik elbiseye uyum sağlamaktadır. Balerin topuzun en önemli noktası topuzu olması gerektiğinden fazla büyük yapmamak ve saçın üst tarafını kabartmamak. Bu syaede zarif görünümünüzün yanında dinamik bir model de elde etmiş olacaksınız.

Önü Sabit Dalgalı Saçlar

Gigi Hadid ile birlikte oldukça yükselişe geçen bu saç modeli bizce klasik dalgalı modelden uzaklaşmak için iyi bir seçenektir. Önlerini saç sabitleme stickleriyle iyice yapıştırıp zarif bir tokayla tutturabilirsiniz. Ayrıca bitiş noktasını gizleyebilirsiniz.

Mezuniyet Günü Saç Modelleri

Dağınık Topuz

Yıllardır modası geçmeyen saç modellerinden biri de dağınık topuzlardır. Özellikle çok kabartılmamış saçlarda önlerden bırakılan perçemlerin de dalgalı yapılmasıyla oldukça uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz.

Örgülü Modeller

Son zamanlarda yükselişte olan “baby örgüleri” saç arasında tercih edebilirsiniz. Ayrıca böyle daha geniş örgüleri de modelinize dahil edebilirsiniz. Bununla birlikte arkadan hafif toplu saç modellerine de tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte düz veya dalgalı olarak kullanabilirsiniz.

 

 Daha fazlası için tıklayınız.
Bu içerik hthayat'ın katkılarıyla hazırlanmıştır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu