GündemEğitim

MEZUNİYET HEYECANI

Balıkesir Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

BAÜN Fen Edebiyat Fakültesinde gerçekleştirilen mezuniyet, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törende öğrenciler adına Rabia Atlı bir konuşma yaptı.

YÜKSELEN BİR TÜRKİYE

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Bölgemizde ve dünyada nerede bir haksızlık varsa sesini yükselten bir Türkiye var, sizlerle ülkemizin sesinin daha gür çıkacağına yürekten inanıyorum.” dedi. Törende konuşan Vali Ersin Yazıcı mezunlara seslendi. Vali Yazıcı, “Sizden beklentilerimiz yüksek ve size güveniyoruz. Bu ülkeyi, bu Cumhuriyeti size teslim edeceğiz. Siz de kendinize güvenin. Bir Türk gencinin isteyip de başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Balıkesir Üniversitemizin yetiştirdiği çok sayıda kişi bugün gerek kamuda gerekse özel sektörde çok önemli noktalarda çalışmalarına devam ediyor.’ dedi.

İSTEK VE HEYECAN GEREK

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, ‘‘mezun olacak olan arkadaşlarımız da inanıyorum ki Türkiye’de çok önemli noktalarda, çok önemli yerlerde görev yapacaklar. Yaptığınız işten mutlaka heyecan duymalısınız. Yaptığınız görevde istekli ve heyecanlı olursanız başarılı olursunuz. İnşallah mutlu, huzurlu, dünyada söz sahibi olan bir ülkenin insanları olarak hayatımıza devam ederiz bunu da sizler gerçekleştireceksiniz.’’ ifadelerine yer verdi.

‘BİRİNİZE DEĞİL HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM’

Yazıcı şöyle konuştu:’’ Öğrencilerimizin yetişmesinde başta Rektörümüz, Dekanlarımız, Yüksek Okul Müdürlerimiz, Akademisyenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü onların buraya geldikten sonraki süreçte yetişmelerinde çok büyük emekleri var bu anlamda bütün akademik ve idari kadroya da teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Bir önemli teşekkürü de öğrencilerimizin Değerli velilerine iletmek istiyorum, yetiştirdikleri evlatlarını burada okumalarını sağlayan imkânlarını zorlayarak onların yetişmesi için her türlü fedakârlıkta bulunan ailelere etmek istiyorum. Mezun olan öğrencilerimize yeni yaşamlarında başarılar diliyorum.”

KATILIM SAĞLAYANLAR

Burhan Erdayı Kapalı Spor Salonundaki törene Vali Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Baştürk, protokol üyeleri, üniversite birim yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrencilerin aileleri katıldı. Benay Oğuz’un haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu