GündemSiyaset

MHP AİLESİ BİR ARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ailelerinin katılımıyla Metropol Boğaz Et Mangal Restorantta bir araya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Savran yemeğin onur konuğu oldu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Savran  burada yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içerisinde sizleri hep beraber görmek beni mutlu etti. MHP’yi Balıkesir’de layık olduğu yerlere getireceğiz. Balıkesir’de güzel kan değimi oldu” dedi. MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ise,  “Aile toplumun en küçük yapı taşı, bizlerin ise en önem verdiği değerlerdir” ifadelerini kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Fatma Savran MHP İl Yönetiminin düzenlemiş olduğu yemekte hazır bulundu. Savran yemekte yapmış olduğu konuşmada, “Birlik ve beraberlik içerisinde sizleri hep beraber görmek beni mutlu etti. Bu güzel geceyi organize eden teşkilatımızda bulunan Metropol Şirketler Grubu Başkanı aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Fatih Mete Ezginer’e teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisini hepimiz birlikte Balıkesir’de layık olduğu yerlere getireceğiz. Balıkesir’de güzel kan değişimi oldu. Genç dinamik, değerli il Başkanımız Ekrem Gökay Yüksel ve  ilçe başkanlarımızla birlikte el ele vererek Balıkesir’de MHP’yi daha iyi bir konuma getireceğimize  inanıyorum. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

 

YÜKSEL “AİLE TOPLUMUN EN ÖNEMLİ PARÇASI”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel,  “Sizlerle birlikte burada olmaktan mutluluk duyuyorum. İl Yönetimindeki arkadaşlarımızla birlikte ve ailelerinin de katılımıyla gerçekleştirmiş olduğumuz yemekte bir araya geldik. Aile toplumun en küçük yapı taşı bizlerin ise en önem verdiği değerlerdir. Gecenin onur konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Fatma Savran ve kıymetli eşlerine de bu gecede bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz” dedi.

 

YÜKSEL “MHP İL BAŞKANLIĞI BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE”

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü: “Ailelerimizle  tanışmak, birlik ve bütünlüğümüzü pekiştirmek amacıyla bir araya geldik. Aramızda olan bu güzel gecenin onur konuğu Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Fatma Savran ve kıymetli eşine de hoş geldiniz diyorum. Aile toplumun en küçük yapı taşı bizlerin ise en önem verdiği değerlerdir. Bu organizasyon sizlerin Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı çatısı altında birlik ve beraberlik içerisinde nasıl büyüdüğünün göstergesidir. Sözlerime bu güzel geceye ev sahipliği yapan Metropol Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcımız olan Fatih Mete Ezginer’e teşekkür ederim” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu