Gündemİlçe HaberleriÖzel HaberlerSiyasetTürkiye Gündemi

MHP İl Başkanı Yüksel’den Merhaba’ya Ziyaret

MHP İl Başkanı Yüksel’den Merhaba’ya Ziyaret

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Merhaba Gazetesi ve BGYC Başkanı Semra Aman Akyürek’i ziyaret etti.  Ziyarette Başkan Yüksel, ülke çapında ödül kazanılmış bir ödülün Balıkesir adını taşımasının önemi bizim içinde anlamlı. Şehrimize hayırlı olsun dedi. Çalışanlarında gazetecilik gününü bu vesile ile kutluyoruz şeklinde konuştu.

 

2 11

Anadolu Yayıncıları Ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından külliyede düzenlenen törende Yılın Medya Yöneticisi ödülünü alan Semra Aman Akyürek ziyaret nedeniyle MHP İl Başkanı Yüksel’e teşekkür etti. Ziyarette yapılan sohbette Milliyetçi Hareket Partisi’nin çalışmalarını anlatan Başkan Yüksel “ MHP’de kurumsal bir yapı çalışması başlattık. Yaklaşık iki yıldır bu çalışmalarımıza üye çalışmaları ile de devam ettik.

 

1 35

Üye kayıtlarımız hızlı bir şekilde sürüyor ve MHP’ye olan ilgi, katılma isteği bizleri de memnun ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizler kırsal ziyaretlerimizi de sürdürüyoruz ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Partimize ciddi bir teveccüh olduğunu görüyoruz. Bu noktada siyaset insanla yapılır haliyle üye çalışmalarımızı önemsiyoruz. Gittikçe artan bir ivme var şuan ve devam edecek. ”dedi. Ziyarette ayrıca Balıkesir’in İstiklal Madalyası alması konusundaki istekte yinelendi.

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu