GündemSiyaset

MHP İL BAŞKANINDAN CHP’YE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli, İstanbul seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Dereli, “CHP ve yancıları terör örgütleri ile yollarını nereye kadar devam ettirecekler” dedi.

İstanbul seçimleri ile ilgili açıklama yapan MHP Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli, “Milliyetçilere ayar vermek, akıl dağıtmak Tipitip ve benzeri ağızlarından zehir akan, kin kusan fitne takımına kaldıysa, her milliyetçinin oturup düşünmesi lazımdır. Gerçek MHP ile yolları kıyamete kadar devam edecektir. Asıl soru CHP ve yancılarının terör örgütleri ile yollarını nereye kadar devam edeceğidir? Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyenlerin bu ihanetinin sonunun nasıl geleceğidir?” ifadelerini kullandı.

“ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA MİTİL ATILMIŞTIR”

Başkan Dereli, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin İstanbul’a veya bu ülkenin herhangi bir köşesine ayak basmasını istemeyecek adam, daha anasından doğmadı. MHP ‘nin İstanbul’a yaptığı büyük çıkartma, akıl, izan, vicdan ve ahlak sahibi herkesin malumudur. Başkanlık divanından milletvekillerine kadar büyük bir seferberlik başlatılmıştır. 81 İl Başkanı, partinin bütün Teşkilatları İstanbul’u karış karış dolaşmakta, her kapıyı çalmaktadır. Siz çatlasanız da, patlasanız da İstanbul’a mitil atılmıştır ve kurduğunuz kirli oyun, her şart altında bozulacaktır” ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu