GündemEkonomiSiyaset

MHP İl Teşkilatı’ndan OSB’ye Ziyaret

MHP İl Teşkilatı’ndan OSB’ye Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Yönetimi, İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel öncülüğünde Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

OSB’DE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNULDU

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Yönetimi, İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel öncülüğünde Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı Yönetimi tarafından Organize Sanayi Sitesi Müdürü Mesut Eray’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarette, Organize Sanayi Bölgesi’nin işleyişi, faaliyette bulunan firmalar, bölge içerisinde yatırım aşamasında bulunan projeler ve Organize Sanayi Bölgesinin geleceğine dair bilgi alıp istişarelerde bulunuldu. Ziyaretlerin devamında, özellikle OSB bünyesinde faaliyette bulunan firmaların ihtiyaç duyduğu nitelikli ara elaman yetiştirilmesi ve OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin faydalanması amacıyla hayata geçirilen Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (MESTEM) ziyaret edilerek, planlanan faaliyetler ile alakalı bilgi alındı.

 

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. MHP Akçaya, Gure ve Altınoluk bölgelerinde belde temsilcilikleri en azından şimdiden faaliyete geçirip kadro oluşturmasını, potansiyel mevcut ve doğru insanlar ile iyi yol alınabilir. Edremit belediyesini kazanmış bir MHP daha aktif olmalidir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu