Gündemİlçe HaberleriSiyaset

MHP İl Yönetiminden Sındırgı İlçesinde Bir Dizi Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Sındırgı İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu’nu ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Öte yandan Sındırgı’da ziyaret turunda ilçe kaymakamı Zafer Oktayı’ da  ziyaret eden İl Başkanı Yüksel Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ile de görüştü.

Sındırgı’da yürütülen Hizmetler…

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YükseL, Sındırgı İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret ederek Sındırgıda yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.Ziyaret kapsamında heyet Sındırgının yöresel, kültürel ve doğal miraslarından biri olan ”Güreş Evi’ ve Emendere Kaplıcaları hakkında fikirler istişare edildi.Öte yandan yapılan ziyaretler kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Sındırgı İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sındırgı İlçe Emniyet Müdürü Tahir Demir ve Sındırgı İlçe Jandarma Komutanı J.Tegmen Emre Aksu’yu da makamında ziyaret etti. Başkan Yüksel, Sındırgı İlçe Jandarma Komutanı J.Tegmen Emre Aksu’ya nazik karşılamalarından dolayı teşekkür etti.

Mhp 2

“Esnaf ve Çiftçimizin Yanındayız”

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Sındırgı İlçe Başkanı İsmail Tavşanoğlu ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sındırgı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Güner’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Esnaf camiası hakkında gündem değerlendirmeleri yapan heyet ziyaretlerinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel ve dolu felaketin yaşandığı Sındırgı’nın Gölcük mahallesindeki çiftçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu