GündemSiyaset

MHP VE ÜLKÜ OCAKLARINDAN ORTAK MESAJ

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığı tarafından Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanlığına ziyaret gerçekleşti.

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rafet Can, İl Sekreteri S. Hakan Başkır, Basın Danışmanı Levent Mustafa Başsaka, Halkla İlişkiler ve Sosyal Medya Komisyon Başkanı Ersan Özmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Taş, İlker Koluş, Muharrem Kurtkan, Arif Sezer, Hasan Öztürk, Sertaç Gündoğan, Tahir Karaman, Harun Bozbay, Necati Çakır Balıkesir Ülkü Ocakları’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ülkü Ocaklarının tam kadro hazır bulunduğu ziyarette, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan ile Teşkilatlardan sorumlu İl Bşk Yrd. M. Ali Sofucan, Ort.Sor. İl Bşk Yrd. Cengiz Özkan, Esnaf ve İş Dünyasından Sor. İl Bşk yrd. Alper Kürşat Gürcan, Basın Yayın ve Sosyal Medyadan Sor. İl Bşk. Yrd. Mertay Beriş, Ocak Muhasibi Orhan Yemişen, Dergi Birim Bşk Bahadır Mercan, Sosyal Faaliyet ve Sosyal Sorumluluk Birim Bşk Ahmet Ulu ve Üniversite Birim Başkanı Kenan Akbulut MHP Balıkesir İl Yönetimini karşıladı.

YÜKSEL “CAMİAMIZDAN GELEN BİRİ”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, “Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten Halil Görmen kardeşimizin MHP Edremit İlçe Başkanlığına atanmasının ardından, Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak atanan ve sevdiğimiz bir isim olan Kazım Çalışkan kardeşimize MHP İl Yönetimi olarak ziyarette bulunmanın sevincini yaşıyorum. Bende Ülkü Ocaklarında yetişmiş biri olarak camiamızın içinden gelen birisiyim. İl Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Balıkesir’de hep birlikte hareket ederek Ülkü Ocaklarının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin sesini daha iyi bir şekilde duyurmanın gayreti içerisinde olacağız. Ülkü Ocaklarımızda gençlerimizin vatanını, milletini, bayrağını seven birer insan olarak yetişmesi noktasında büyük çaba veriyor. Ülkücü olmak, birleştirici ve bütünleştirici olmaktır. Milli değerlerine sahip çıkmaktır. Ülkücü olmak, ailesine, sevdiklerine ve her şeyden önce milletine, devletine, davasına boynu bükük olmamaktır. Kazım Çalışkan kardeşimin bu bayrağı, bu düstur ve ilkeler ışığında en iyi şekilde dalgalandıracağından eminiz. Kendisine ve yönetimine başarılar diliyoruz” dedi.

ÇALIŞKAN “EN BÜYÜK DERS OLSUN”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, “MHP İl Yönetimi olarak yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ederiz. Fitne yuvalarına, şer odaklarına birlik ve beraberliğimiz en güzel cevap en büyük ders olsun” dedi. Çalışkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Sn. Ekrem Gökay Yüksel ve değerli yönetim kurulu üyeleri. Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. Seneler evvel teşkilâtlarımızda ocak başkanımız olarak başımızda duran kıymetli büyümüzü kutlu dergâhımızda şehitler makamında ağırlamaktan şeref duyduk. İyi dilekleri, halis ve rahmani sohbetleri ve bizlere verdiği desteklerinden dolayı kendisinden Allah iki cihanda da razı olsun. Fitne yuvalarına, şer odaklarına birlik ve beraberliğimiz en güzel cevap en büyük ders olsun.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu