GündemSiyasetTürkiye Gündemi

MHP’de Kadın Aile Çocuk Ve Engelli Politikaları Başkanlığı Kuruldu

MHP’de Kadın Aile Çocuk Ve Engelli Politikaları Başkanlığı Kuruldu

 

Bedriye Kurtay Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu Başkan olarak atandı. Atamaya ilişkin MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Kurtay ile birlikte il binasında bir basın toplantısı düzenledi.

 

“ŞEHRİMİZDE SORUN VE İHTİYAÇLARI BELİRLEMİŞ OLACAĞIZ”

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel toplantıda yaptığı konuşmada “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin direktifleri ile tüm kadınlarımız çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımızla kucaklaşmak, onların sorun ve ihtiyaçlarını belirlemek, memleket ve milletimizle ilgili duygularını paylaşmak amacıyla kadın aile çocuk ve engelli politikaları Başkanlığını Şehrimizde kuracağız” dedi.

Kadının Türk Tarihindeki Yeri

MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, Hem Genel Başkanımızın Dr. Devlet Bahçeli’nin fikir ve düşüncelerini, hem de kadınlarımızın Türk Tarihindeki ve Toplumlundaki yeri ve önemini anlatacaklarını söyledi. MHP İl Başkanı Yüksel, “Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikalarından sorumlu Başkan olarak atanan Bedriye Kurtay’ı tebrik ediyor, onun nezdinde Tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Cenan-ı Hak yar ve yardımcınız olsun.”dedi.

 

Mhp Kadin 9

 

Kurtay “ Genel Başkanımızın Fikirleri İle Çalışmalarımız Şekillenecek”

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin direktifleri ile tüm kadınlarımız çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımızla kucaklaşmak, onların sorun ve ihtiyaçlarını belirlemek, memleket ve milletimizle ilgili duygularını paylaşmak amacıyla kadın aile çocuk ve engelli politikaları Başkanlığı kurulmuştur. Bizler de bu kapsamda Balıkesir’de genel başkanımızın duygu, düşünce ve fikirleri ile çalışmalarımıza yön vereceğiz.”

Bedriye Kurtay Kimdir?

Balıkesir Gökköy’de doğdu. Evli ve 2 çocuk annesi olan Kurtay Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Ziraat Fakültesinden mezun oldu.Uzun yıllar çeşitli firma ve kooperatiflerde müdür pozisyonunda görev aldı. Lise öğrencilik yıllarında Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisinin faaliyetlerine katıldı.

HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu