Gündemİlçe HaberleriSiyaset

MHP’DE YETKİ BELGESİ TESLİMİ

MHP İl Başkanı Orhan Dereli göreve yeni atanan Karesi İlçe Başkanı Ceyhun Demirkan’a düzenlenen törenle yetki belgesini takdim etti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Orhan Dereli yaptığı konuşmada “MHP Karesi İlçe Başkanlığının güçlendirme listesi gelmiştir ve yetki belgesini teslim edeceğiz. İnşallah bu 31 Mart 2019 seçimlerinde daha güçlü Balıkesir için diğer ilçelerimizle beraber hedefimiz olan 5 belediyeyi alarak başarı sağlayacağız. Antalya’da 3 gün boyunca süre toplantıda genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin açıklamalarında Cumhur İttifakı ruhu devam edecektir. Bu Türkiye’nin bütün yerlerinde karşı ittifaka karşı aynı şekilde AK Parti ile çalışmalarımız uyumlu şekilde devam edecektir.

Balıkesir için şuan da her hangi bir açıklama yoktur Büyükşehir ve ilçeler için. Her tarafta biz aday adaylarımızı belirlemeye devam ediyoruz. İnşallah bu dönem güçlü bir kadro ile ve üretken belediyecilik anlayışımızla Balıkesir’de üç hilali çoğu ilçelerimize dikip bu bayrağı yere düşürmeden ileri ki dönemde diğer kardeşlerimize teslim etmektir. 31 Mart’tan başarı ile çıkacağız”dedi. Göreve yeni atanan MHP Karesi İlçe Başkanı Ceyhun Demirkan ise yaptığı açıklamada “Güçlendirilmiş olan 30 kişilik yeni yönetimimizle Allah’ın izniyle 31 Mart 2019 seçimlerinde MHP Karesi surlarına bayrağını dikecektir.”şeklinde konuştu.MHP Karesi İlçe Başkanı Ceyhun Demirkan’ın yeni yönetim kurulu listesinde İbrahim Yeşil, Ahmet Özcan, Fevzi Ferhat Yorulmaz, Cihan Çakır, Burak Atak, Reha Akkuş, Volkan Gençmete, Kadir Aşık, Cihan İniş, Ebru Işık, Mertay Beriş, Rahman Koçoğlu, Fatih Aslan, Duygu Yöncü, Gökhan Demirakın, Özkan Alkır, Zafer Gür, Sevgi Eskitürk, Şeref Hızıroğlu, Erdal Öztürk, Murat Kasım, Basri Karataş, Fatih Ordu, Mehmet Sarı, Özkan Kurt, Özay Erişmiş, Ramazan Ersözü ve Mürsel Gündoğan yer alıyor. Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu