GündemSiyaset

MHP’Lİ BAŞARAN BÜYÜKŞEHİR’E TALİP

Op. Dr. Nazmi Başaran, Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında yaptığı basın açıklamasıyla Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Başaran, ‘‘Vatandaşın cebinden alan değil, vatandaşın refahını yükselten bir yönetim anlayışımız var’’ dedi.

Adaylık açıklaması öncesi konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli, ‘‘İlke, ülkü ve fikirleriyle son 50 yılın her döneminde var olmuş, kritik görevler üstlenmiş ülkenin birliğini varlığını kendi canından da mukaddes görmüş bir siyasi anlayışın mensupları olarak bu gün içerisinde bulunduğumuz şartlar her zamankinden daha fazla görev ve sorumluluk üstlenmemiz gerekmektedir. Bu sebeple ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefine giden yolda insanlarımızın hizmet beklentilerini dikkate alan bir anlayışla bugüne kadar sorumluluk aldığımız tüm görevlerde ortaya koyduğumuz yönetim yeteneklerimizi, milletimizin istifadesine sunmalı ve milliyetçi harekete özgü bir yerel yönetim modelini uygulamaya koymalıyız’’ ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Op. Dr. Nazmi Başaran’ı ailesinin yanı sıra il ve ilçe teşkilatlarından gelen partiler de yalnız bırakmadı.

‘‘DERSİME İYİ ÇALIŞTIM’’

Balıkesirlilerin hayatını kolaylaştıracak örnek projeleri olduğunu dile getiren Başaran, ‘‘ Sevdamız, memleketimiz Kuvay-i Milliye Şehri Balıkesir’imize hizmet etmeye talip olduk. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve genel merkezimizin takdiriyle aday olmamız halinde İnanıyorum ki değerli hemşehrilerimin teveccühüyle bu kutsal görevi devralacağız. Bir hayalim var. Balıkesir’de yaşayan her vatandaşımızın refah içinde yaşayacağı, kalkınmış, her manada örnek bir Balıkesir hayalim var. Temiz, sağlıklı, kötü alışkanlıklardan uzak, zinde, ruhen ve bedenen mutlu ve sağlıklı, her inanç ve görüşten bireylerin huzur içinde bir arada yaşadığı bir toplum hayal ediyorum. Dersime çok iyi çalıştım. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, sosyal hayatlarını zenginleştirecek, şehrimize artı değer katacak bir çok projemiz var. Seçim kampanyasına başladığımızda projelerimizi bir bir açıklayacağız’’ ifadelerini kullandı.

‘‘VATANDAŞIMIZIN DERDİNİ PAYLAŞACAĞIZ’’

Vatandaşların sorununu çözmeden göndermeyeceklerini söyleyen Nazmi Başaran, ‘‘Hiçbir vatandaşımız sıkıntısıyla yaşamaya mecbur kalmayacak. Vatandaşımızın her ne sorunu olursa bize başvuracak. Bizler vatandaşımızın o sorununu çözmeden onu yollamayacağız. Vatandaşın cebinden alan değil, vatandaşın refahını yükselten. Açtığı çukuru mümkünse o gün kapatan, değilse yurttaşın düşüp can ve mal kaybı olmayacağı makul tedbirleri alan. Vatandaşın Yanına oturup çayını içip derdini paylaşabileceği, ulaşılabilir olmak. Yapılan her işin arkasında mesleki bilgi ve beceri ile durabilen, yapılan ve yapılacak olan işleri yapboza çevirmeden her türlü detayı değerlendiren, yaparken de ciddi anlamda kontrol mekanizmasını çalıştıran, denetleyen. Kısaca üreten, çalışkan bir belediyecilik anlayışı. Bu vesileyle bir kez daha tüm hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyor, çıktığımız bu kutlu yolun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu