GündemSiyaset

Millet İttifakı’nın Belediyeleri Bir Araya Geldi

Millet İttifakı’nın Belediyeleri Bir Araya Geldi

Millet İttifakı’nın Balıkesir ilçe belediyeleri CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında toplantı yaptı. Balıkesir Milletvekili olan Akın’ın düzenlediği toplantıya, Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Yiğit Duman’da katılması dikkat çekti.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA YÖNELİK GÖRÜŞTÜLER

Bandırma’da yapılan toplantıda, katılımcılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Millet İttifakı belediyelerine destek olabilmesi için istişarelerde bulundular. Ayrıca toplantıyı ve yapılan istişareleri değerlendiren Akın, “CHP ve İYİ Parti Balıkesir ilçe belediyeleri olarak bir araya geldik. Ayrıca, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak işbirliği için, Balıkesir’de yapabileceğimiz projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir toplantı oldu. Balıkesir’i geleceğe taşıyacağımız projelerin planlandığı çağdaş, kalkınan bir kent için ilk adımları birlikte attık. Parti Meclisi üyemiz Gökhan Günaydın ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Danışmanı Yiğit Duman’ın, bizlere İstanbul Büyükşehir Belediyemizin vizyonunu aktardığı toplantıda, Balıkesir Millet ittifakı belediyelerinin yapacağı ortak projelerin temelini attık” dedi.

 “BALIKESİR’İN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ ”

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı’da toplantı sonrası açıklamada bulunarak, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminin birikimli kadroları ve desteği ile ilçe belediyelerimizin kentimizdeki kaynakları en verimli şekilde kullanabileceği ve kent sorunlarına çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanacağı ortak işbirliğinin temellerini attık. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin yıllardır çözemediği sorunlara odaklanarak, şimdiden geleceğe dair çözümler hazırlıyoruz.” dedi.

İlgili Makaleler

CHP VE İYİ PARTİLİ BAŞKANLAR KATILDI

Toplantıya, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Aslan, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Manyas Belediye Başkanı Tarcan Barçın, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Burhaniye Belediye Başkanlığını temsilen Murat Yazgan, Susurluk Belediye Başkanlığını temsilen Ömer Öztürk katıldı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu