GündemTürkiye Gündemi

MİLLETVEKİLİ AKIN: “CUMHURİYET SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”

MİLLETVEKİLİ AKIN: “CUMHURİYET SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, “Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti’nin aydınlanma ve çağdaşlaşma devrimidir” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Akın Cumhuriyet Bayramı mesajında Türk Milleti’nin vatanına, bayrağına, bağımsızlık, özgürlüğüne ve Cumhuriyete düşkün bir Millet olduğunu, belirterek şöyle konuştu:

 

GEÇMİŞİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

“Türk Milleti’nin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in 97’inci yıldönümünü, milletçe coşkuyla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük bayramımız’ dediği bu günde geçmişimizle gurur duyuyor, yarınlara güvenle bakıyoruz. Bu anlamlı günde, Türk Milleti’nin çağdaş dünyada hak ettiği yeri almasını sağlayan Cumhuriyet’e, Atatürk gibi insanlığın övgüsünü ve sevgisini kazanan büyük bir Önder’e, bağımsız bir yurda, ülkesini gönülden seven kuşaklara sahip olmanın kıvancını yaşıyoruz.

 

KUVAYI MİLLİYE’NİN EVLATLARIYIZ

Balıkesir’de ateşi yakılan Kuvayı Milliye’nin evlatları olarak şu gerçekliğe gönülden inanıyoruz: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, aydınlanma ve çağdaşlaşma devrimidir. Bizim yüreğimiz her daim, vatan, bayrak, bağımsızlık, özgürlük ve Türkiye Cumhuriyet’i için çarpar. Milletimizin Kuvayı Milliye ruhuyla bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin ardından birlik ve beraberlikle sahiplendiği Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza dek yaşayacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu topraklar için canlarını feda eden ve bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi sonsuz gönül borcu, şükran ve rahmetle anıyorum. Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu