GündemEkonomiSiyaset

Milletvekili Aydemir BALOSB’de İncelemelerde Bulundu

Milletvekili Aydemir BALOSB’de İncelemelerde Bulundu

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB)’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

OSB’Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB)’ni ziyaret etti. Yapılan OSB ziyaretinde Milletvekili Aydemir’e BALOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Bekki ve Bölge Müdürü Mesut Eray eşlik etti. Milletvekili Mutlu Aydemir Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde “Annemin işi benim geleceğim” projesi ile hayata geçirilen Neşe Fabrikası Gündüz Bakım Evi, Balıkesir’de birçok kişiye istihdam sağlayan Teleperformance Çağrı Merkezi ve SEM Mobilya Fabrikası’nı gezerek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

“OSB DESTEĞİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK”

Yeni yılın ilk haftasında oldukça yoğun bir programı olan AK Parti Milletvekili Mutlu Aydemir yapılan ziyaretler sırasında çalışan personellere kolaylıklar diledi. Aydemir ziyaretlerle ilgili olarak, “Şehrimizin en çok istihdam sağlayan, çekim merkezi Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Balıkesir’imizi çekim merkezi haline getiren, gerek üretime katkısı, gerekse özellikle kadınlarımıza sağladığı iş imkanları ile istihdamı artıran Organize sanayi bölgemize desteğimiz kesintisiz devam edecektir. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu