GündemSiyaset

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR DEPREM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

İzmir’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir deprem bölgesini ziyaret etti

 

 

İzmir’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir AK Partili kadın milletvekilleri ile birlikte deprem bölgesini ziyaret etti. Milletvekili Aydemir İzmir’e gerçekleştirdiği ziyaretinde depremden 91 saat sonra enkaz altından çıkarılan Ayda bebeği de ziyarete ederek Ayda bebeğe ve tedavisi devam eden tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

“ACIMIZ TASAMIZ DERDİMİZ BİR”

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ziyaret ile ilgili olarak, “Tüm Türkiye’yi yasa boğan yüreğimizi yakan İzmir depreminin yaralarını sarmaya vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Dr.Fatma Betül Sayan ve kadın Milletvekillerimiz ile birlikte depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerini ziyaret ettik. 91 saat sonra ümitlerimizi yeşerten Ayda bebeğe ve tedavisi devam eden vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
Acımız, tasamız, derdimiz bir. Tarifsiz acılar yaşadığımız bugünleri de hep beraber aşacağız.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu