Gündemİlçe HaberleriSiyaset

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR HIZ KESMİYOR

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Edremit’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

Aydemir 2

AK Parti Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Balıkesir ve ilçelerini ziyaret etmeye devam ediyor. Milletvekili Aydemir bugün Edremit’te birtakım ziyaretler gerçekleştirdi. Milletvekili Aydemir ilk olarak AK Parti Teşkilatı Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler alan milletvekili Aydemir, AK Parti Edremit ilçe başkanı Ekrem Umutlu ile pandemi süreci ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilmesi planlanan 2023 yılı hedeflerine yönelik istişarelerde bulundu.

 

Aydemir 5

AYDEMİR’DEN BÜYÜKŞEHİR EK BİNASINA ZİYARET

 

 

Balıkesir Büyükşehir Ek Hizmet Birimi ve Koordinatörü Kazım Arslan’ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, “Edremit’te gönül belediyeciliğini, hizmeti vatandaşımızın ayağına taşıyan, ulaşılabilir olan birimimizdeki çalışanları ziyaret ettik. Buradaki arkadaşlarımızla sohbet ettik, sorunlarını dinledik. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. ”dedi.

 

Aydemir 9

AYDEMİR’DEN EDREMİT İLÇE KURUCUSUNA ZİYARET

 

 

AK Parti Edremit İlçe Kurucu Üyesi Kahveciler, Gazinocular ve Otelciler Odası Başkanı Mustafa Aydoğan’ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, “Odamızın sorun ve taleplerini görüştük. Bizi çok iyi şekilde ağırlayan oda başkanımız Mustafa Aydoğan’a misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

 

Aydemir 7

AYDEMİR EMNİYET MÜDÜRÜ ÇINAR’I ZİYARET ETTİ

 

 

Geçtiğimiz günlerde Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hasan Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan milletvekili Aydemir şunları söyledi:
“Turizmin önemli merkezlerinden olan Edremit ilçemizin asayiş ve huzuru için yapılan çalışmaları istişare ettik. Yeni atanan İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Çınar’a yeni görevinde başarılar diliyorum.”

 

“MUHTARLAR DEVLETLE VATANDAŞ ARASINDAKİ EN ÖNEMLİ BAĞIMIZ ”

 

 

Balıkesir’in kadın muhtarlarından Selma Kayacan’ı da ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Altınkum Mahallesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Aydemir şunları dile getirdi: “Göreve geldiği günden beri Altınkum Mahallesi için çalışan muhtarımız Selma Kayacan’ı makamında ziyaret ettik. Altınkum Mahallesi hakkında kendisinden bilgiler aldık. Devletimiz ile vatandaşımız arasındaki bağ olan muhtarımız Selma Kayacan ve tüm muhtarlarımıza başarılar diliyorum.”

 

 

AYDEMİR “TÜZÜN PARK”A GİTTİ

 

 

Milletvekili Aydemir’in son durağı ise Belediye Meclis Üyesi Melih Tüzün’ün açmış olduğu “Tüzün Park” işyeri oldu. Melih Tüzün’e hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Aydemir, ziyaretlerinin devam edeceğini, Balıkesirlinin sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu