Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Milletvekili Aydemir “Hizmet Sevdamız İle Dursunbey Yatırımcıların Cazibe Merkezi Olacak”

Milletvekili Aydemir “Hizmet Sevdamız İle Dursunbey Yatırımcıların Cazibe Merkezi Olacak”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Dursunbey ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 “İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM AÇIĞINI KAPATACAK”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, geçtiğimiz 2019 yılında bulunduğu girişimlerle yapımına büyük emek harcadığı, kaynağını Millî Eğitim Bakanlığı’ndan sağladığı 24 derslikli imam hatip ortaokulunun inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Aydemir yaptığı incelemelerin ardından; “İlçemizin eğitim açısından önemli bir açığını kapatacak olan okulumuzla dev bir eseri daha Dursunbey’e kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

 “DURSUNBEY OSB ÜLKEYE KATKI SAĞLAYACAK ”

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir Geçen yıl Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından 17 milyon lira destek sağlayarak kurulan Dursunbey Organize Sanayi bölgesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler alan Aydemir, ” Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızdan 17 milyon lira destek sağlayarak kurduğumuz Dursunbey organize sanayi bölgesinde ilk yatırımı yapacak firmanın fabrika yapımına başlandı.” şeklinde konuştu.

Dursunbey ilçesinin gelişmesine büyümesine büyük önem verdiklerinin altını çizen milletvekili Aydemir şunları söyledi: ” Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi ilçemizin şehrimizin gelişmesine ve ülkemizin ekonomisine katma değer ile istihdam sağlayacak büyük bir projedir. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun, ilçemiz için yeni yatırımlar artarak devam edecek. Yatırımcıların önünü açacak her türlü destek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm yatırımcıları Dursunbey OSB’de yatırım yapmaya davet ediyorum. Organize sanayi bölgemizin kurulmasında desteklerini esirgemeyen, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a teşekkürlerimi sunuyorum. ”

AYDEMİR İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir Dursunbey ilçe teşkilatını ziyaret etti. Milletvekili Aydemir teşkilat ziyaretinde ilçe başkanı Üzeyir Sali, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Kapar Kireç, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hakan Altuntaş ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Bugüne kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı başkanlar ve ilçe teşkilatı üyelerine teşekkür eden Aydemir bundan sonraki çalışmalarında teşkilat üyelerine başarılar diledi.

HİZMET SEVDAMIZ İLE ESELER VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir bugüne kadar 50 bin çocuğun faydalandığı tematik çocuk kütüphanesinin yeni yerinin devam eden inşaatını gezip çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin ardından açıklamalar yapan milletvekili Aydemir: “Hizmet Sevdamız ile eserler kazandırmaya devam ediyoruz ve hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER

Dursunbey Belediyesi’ni ziyaret eden Milletvekili Aydemir Belediye başkanı Ramazan Bahçavan’dan belediye çalışmaları ve yapılacak projeler hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra BALMEK’te el emeği göz nuru ile ürünler yapan kursiyer ve hocaları ziyaret eden Aydemir, Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde başlatılan sıfır atık projesi kapsamında gazete sayfalarından yapılan ve ahşabı andıran dekoratif sepetler hakkında bilgiler alan aydemir, kursiyerleri tebrik ederek, sıfır atık projesinin önemine dikkat çekti.

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN AŞI OLUN ÇAĞRISI

Dursunbey Kızılay Kan bağışı merkezini de ziyaret eden Milletvekili Aydemir sağlık çalışanları ile sohbet ettikten sonra vatandaşları aşı olmaları ve kan bağışı yapmaları için çağrıda bulundu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu