GündemSiyaset

Milletvekili Aydemir Koronavirüsü Yendi

Milletvekili Aydemir Koronavirüsü Yendi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir’in covid-19 tedavisi sona erdi. Milletvekili Aydemir tedavi sürecinde destek veren herkese teşekkürlerini ilettiği bir mesaj paylaştı.

EVDE İSTİRAHAT EDECEK

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu başlayan tedavisi ile karantina süreci önceki gün sona erdi. Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir karantina sürecinin sonlanması sonrası bir süre daha evde istirahat edeceğini belirtti.

SÜREÇTE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Milletvekili Aydemir konu ile ilgili açıklamada bulunarak şöyle kaydetti:
“ Tedavi sürecimi yakından takip eden ve şehir hastanelerimizi ülkemize kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bu süreçte desteğiyle her zaman yanımda olan Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya büyük özveri ile çalışan Doç. Dr. İhsan Ateş ve ekibine, ilgi ve alakalarını eksik etmeyen hemşerilerimize teşekkür ederim.

TEDBİRLERİ HATIRLATTI

Ayrıca gece gündüz demeden özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza, iyi dileklerde bulunan bakanlarımıza, milletvekili arkadaşlarıma ve bakan yardımcılarımıza, arayan soran dualarını eksik etmeyen dostlarıma, sevgili hemşerilerime ve tüm vatandaşlarımıza sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Tüm Hastalarımıza Rabbim’den acil şifalar diliyor, salgın ile mücadele sürecinde vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelerini rica ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum. ” ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu