Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Milletvekili Aydemir Vatandaşları Yeşilay Gönüllüsü Olmaya Davet Etti

Milletvekili Aydemir Vatandaşları Yeşilay Gönüllüsü Olmaya Davet Etti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir Yeşilay Haftası vesilesi ile Balıkesir Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni (YEDAM) ziyaret etti.

Yapılan ziyaret sonrası Milletvekili Aydemir ayrıca vatandaşları Yeşilay gönüllüsü olmaya davet etti.

YEDAM’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir 1-7 Mart Yeşilay Haftası münasebetiyle Altıeylül ilçesinde bulunan Balıkesir Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ni (YEDAM) ziyaret etti. Aydemir ayrıca yapılan ziyarette Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Ömür Akyıldız’dan uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadele konusunda bilgi.

CEMİYET GÖNÜLLÜSÜ OLMAYA DAVET ETTİ

Aydemir ziyaret sonrası kuruma ve faaliyetlere yönelik açıklamada bulunarak “Geleceğimiz ve ümidimiz olan gençliğin, sefahat gençliği olmaktan kurtulması için azimle çaba sarf etmek hepimizin ortak vazifesidir. Tütün, alkol, madde, internet ve kumar bağımlılığı olanlara ve yakınlarına ücretsiz psikolojik/sosyal destek sağlayarak yeniden hayata kazandırılmaları ayrıca geleceğe sağlıklı ve güçlü nesiller bırakabilmek için herkesi bağımlılıkla mücadelede dünyaya örnek bir performans sergileyen Yeşilay Cemiyetinin gönüllüsü olmaya davet ediyor. Bunun yanısıra Sağlıklı bir gelecek ve sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için hassasiyetle çalışan Yeşilay Derneği gönüllülerine teşekkür. Bağımlılığın her türlüsüne karşı mücadelesini sürdüren Yeşilay Türkiye’in hep yanında.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu