GündemSiyaset

Milletvekili Canbey Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan bir mesaj paylaştı.

 

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan bir mesaj paylaştı. Milletvekili Mustafa Canbey vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığı mesajında şunları kaydetti:

 

“Cumhuriyet cumhurun iktidarıdır”

 

“29 Ekim coşkusunu yaşayan vatandaşlarımızın, gurur ve onur duyduğumuz bu günü bizlerle paylaşan tüm dostlarımızın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin ilanının 97. yıl dönümünü kutladığımız bu günde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Milletimizin ortak değeri olan Cumhuriyet, milli iradenin temsili, barış ve kardeşliğin timsalidir. Bu topraklar üzerinde yaşayan insanların birlik ve beraberliğinin teminatıdır. Cumhuriyet, cumhurun iktidarıdır.

 

“ Türkiye mazlumlara umut olan bir ülkedir ”

 

Türkiye; kadim bir gelenekten gelen, köklü devlet geleneği ve milli birlik beraberliği ile dünyaya örnek olan bir ülkedir. Türkiye, mazlumlara umut olan; adalet, barış ve huzur için zalimlerin karşısında duran bir ülkedir. Bizler 97. yıl dönümünü kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

 

“Aziz milletimin bayramını tebrik ederim”

 

Tarihimizden aldığımız ilham ve güçle 2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz. Ülkemizin önünde kurulan tüm tuzakları Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bozuyor; milletimizden aldığımız güç ile tarihi birikimimizi ve gelecek vizyonumuzu nesilden nesile aktarıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. ”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu