Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Canbey “Edremit’i AK Belediyecilik İle Yeniden Taçlandıracağız” Dedi

Milletvekili Canbey “Edremit’i AK Belediyecilik İle Yeniden Taçlandıracağız” Dedi

AK Parti Edremit İlçe Kadın Kolları Başkanlığı Yönetimi, bünyesinde barındırdığı 47 Mahalle Teşkilatı ve Koordinatörleriyle biraraya gelerek motivasyon etkinliği gerçekleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinasyon Binası’nın toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Altıeylül Belediyesi Meclis Üyesi, AK Parti İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı ve Edremit Koordinatörü Bedriye Aköz, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve 100’ün üzerinde partili katıldıLR. Programın açış konuşmasını Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok yaptı ve faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. Bedriye Aköz ise, Edremit Kadın Kolları Başkanlığı’na teşekkür ederek, çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. İlçe Başkanı Ekrem Umutlu da, konuşmasında AK Kadınlara teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Whatsapp Image 2021 12 19 At 12.41.35 4

“ÇALIŞMALARIMIZIN MÜKAFATINI, ÜLKE GENELİNDE DE, YENİDEN İKTİDAR OLARAK ALACAĞIZ”

Son olarak konuşan Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti’yi var eden unsurların başında gelen kadınlara gösterilen önemi dile getirerek, “AK Parti, kurulduğu günden bu güne gücünün büyük kısmını kadınlarımızdan almaya devam ediyor. Hükümetimizin kadınlara gösterdiği önem ortadadır. Bizler de kadınlarımızın gerçekleştirdiği tüm etkinliklere elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Bu akşam da burada bulunmaktan onur duydum. 47 mahallemizin tüm başkanlarını, tüm parti yöneticilerimizi ve ayrıca meclis üyelerimizi burada dayanışma içinde görmek çok güzel. Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum ve başarılarınızın devamı diliyorum. İnşallah bu gayretlerin mükafatını, önümüzdeki seçimlerde Edremit Belediyesi’ni kazanarak alacağız. Çalışmalarımızın mükafatını, ülke genelinde de, ayrıca yeniden iktidar olarak alacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun ” dedi.

Whatsapp Image 2021 12 19 At 12.41.36 1

Program, AK Kadınların 1 yıllık faaliyetlerini anlatan slayt gösterimleri ile devam etti. Slayt gösterimi esnasında yapılan canlı keman dinletisi beğeni topladı. AK Parti’ye yeni üye olanlara rozetleri, protokol tarafından takıldı ve yılın enleri kategorilerinde başarı sağlayan AK Kadınlara hediyeler verdiler. Programda, ekip oyunları oynandı ve ayrıca mahalle teşkilatları arasında diyalogların artması sağladılar.

Programın sonunda ise, AK Kadınların son 1 yıllık çalışmalarını simgeleyen AK Parti logolu pasta kestiler. Pastayı kesen Milletvekili Canbey, AK Kadınların hatıra fotoğraflarına dahil oldu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, tüm davetlilere teşekkür ederek, ayrıca 2022 yılında çok daha etkin çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu