GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Çelik’ten İDO’ya Müdahale

MİLLETVEKİLİ ÇELİK’TEN İDO SEFERLERİNE MÜDAHALE

Balıkesir Ak Parti Milletvekili Adil Çelik’ten önceki gün İDO tarafından 23.06.2019 tarihinde 19.00 saatinde Yenikapı-Bandırma seferi ve bu gün sabah 10.00 saatinde Bandırma-Yenikapı seferlerinin iptaline müdahale geldi.

Çelik söz konusu iptaller ile ilgili olarak İDO yetkilileri ile temasa geçerek iptal edilen seferlerin tekrar aktif hale gelmesini sağladı. Çelik’in bu müdahalesinin Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un bir görsel ile duyurduğu sefer iptallerinden sonra gelmesi İstanbul Seçimi için yaşanan kıyasıya seçim mücadelesini yansıtan bir başka görüntü olarak tarihe geçti.

                                                                                                        İşte BAndırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un sosyal medyadan paylaştığı sefer iptal  görseli

Tolga

Deniz seferlerinin iptalleri ile ilgili olarak AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik  İDO yetkilileri ile görüştü. İDO yetkilileri ile görüşen Çelik görüşmeler sonrasında seferlerin yeniden düzenli hale gelmesini sağladı. iptal edilen seferlerin tekrar aktif hale gelmesiyle birlikte vatandaşlar için sorun teşkil eden seferler sorun olmaktan çıktı.Milletvekili Çelik’in bu müdahalesinin ardından yaklaşan 23 Haziran İstanbul seçimlerine verilen öneminde ne derece arttığı hissedilir derecede ivme kazandı ve kazandırdı. İDO tarafından 23.06.2019 tarihinde 19.00 saatinde Yenikapı-Bandırma seferi ve  Bandırma-Yenikapı seferleri çözüme kavuştu.

Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu