Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Mustafa Canbey Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milletvekili Mustafa Canbey Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 

 “Sevdamız Balıkesir’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diyen AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, bu hafta Güney Marmara’nın ilçeleri Susurluk, Bandırma, Erdek ve Gönen ilçelerine ziyarette bulundu.  Ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelen ve esnafı ziyaret eden Canbey, “Her daim halkımızla birlikteyiz” dedi.

 

Mustafa Canbey Guney Marmara 3

 

BANDIRMA’DA BAKANLA BİR ARAYA GELDİ

Güney Marmara’nın en büyük ilçesi Bandırma’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Eti Bor tesislerini gezen ve bakana eşlik eden Canbey eşlik etti.  Canbey daha sonra Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ve ilçe teşkilatı ile birlikte ilçede esnafa ziyarette bulunarak vatandaşların sorunlarını dinledi. Bandırma’da inşaatı devam eden Bor Karbür Fabrikası’nın dünya çapında etki uyandıracak bir yatırım olduğunu ifade eden Canbey, “Bor Karbür Fabrikası faaliyete geçtiğinde, hem ülkemiz hem de Bandırma için büyük kazanım olacak” dedi.

SUSURLUK’TA MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Susurluk ilçesinde yoğun bir program gerçekleştiren İlçe başkanı Melih Bağırgan ile birlikte Mahalle Başkanları toplantısına katılan Milletvekili Mustafa Canbey, teşkilat mensuplarına yönelik bir açıklamada bulundu. AK Parti’nin 20 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yaptığı yatırımlardan bahseden Canbey, daha sonra taksici esnafını ziyaret etti. Yine Susurluk’ta yayınlanan Kardeş Gazetesi’nin Sahibi İrfan Ayyıldız’ın matbaasına ziyaretinin ardından Susurluk Belediyesi ile Susurluk Kaymakamlığı ziyaretini gerçekleştirdi. Canbey biten ziyaretinden sonra Susurluk Eski Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu ile bir araya geldi. Susurluk’a Devlet Hastanesi yatırımı başta olmak üzere TOKİ, Gençlik Spor yatırımları gibi çok sayıda önemli yatırımlar yapıldığını aktardı.

 

Mustafa Canbey Guney Marmara 16

 

ERDEK’TE KAPIDAĞ’I GEZDİ

Gittiği yerlerde vatandaşları tek tek dinleyerek ve sorunlarını not alan Canbey, Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve ilçe teşkilatı ile birlikte ilçe meydanında esnaf ile selamlaştı. Ardından Kapıdağ üzerinde bulunan Karşıyaka, Çakıl, Şahinburgaz ve Ballıpınar Mahallelerini ziyaret eden Canbey, burada düğünlere katılarak ve mahallelerin sorunlarıyla ilgilendi. Ballıpınar’da coğrafi işaretli Ballıpınar Mor Soğanı konusunda hasata katılan Canbey, bölgenin özellikle tarımsal ürünler konusunda çok verimli olduğunu belirtti.

GÖNEN’NE VEFA ZİYARETLERİ

Son olarak Pazar günü Gönen teşkilatı ile buluşan Canbey, esnaf ziyaretinin ardından İlçe Başkanı Recai Kahta ve teşkilat mensupları ile birlikte, 1994 yılında Erzurum’da şehit olan  Kadir Aslan’ın ailesiyle bir araya geldi. Daha sonra geçtiğimiz günlerde bir rahatsızlık geçiren Pazarcılar Odası Başkanı Çetin Canbaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Canbey vatandaşlarla sık sık sohbet etti.

‘’VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

“Sevdamız Balıkesir’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diyen Canbey, yaptığı açıklamada “Bu hafta Güney Marmara’nın güzel ilçeleri Bandırma, Erdek ve Gönen ilçelerimizi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip sorunlarına çözüm olabilmek adına gerekli çalışmaları başlattık. Hamdolsun milletimiz bizi sevgiyle, muhabbetle bağrına basıyor. Bizler de onlar için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımız doğrultusunda AK Parti kadroları olarak daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri her daim sahada temsil eden, çalmadık kapı bırakmadan büyük bir fedakarlıkla çalışan teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de bizleri muhabbetle bağrına basan aziz hemşehrilerimize ediyorum.” sözlerine yer verdi. Haber: Yoldaş Kocaer

 

Mustafa Canbey Guney Marmara 18

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu