GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Mustafa Canbey’den Yoğun Ankara Mesaisi

Milletvekili Mustafa Canbey’den Yoğun Ankara Mesaisi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ankara’daki yoğun programlarına devam ediyor.

TBMM’deki 12 günlük yoğun bütçe mesaisinin ardından, elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılması ile ücret ve maaşların asgari ücret tutarından gelir ve damga vergisi alınmamasını da içeren kanun teklifleri kabul edildi.

“Güzel şehrimiz Balıkesir’imiz için hem sahada hem Ankara’da yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.” diyen Milletvekili Canbey; “Gazi Meclisimizin genel kurulunda 12 gün süren bütçe görüşmelerini tamamladık. Ardından milletimizin elektrik faturalarını rahatlatmak adına faturalardaki TRT payını kaldıran düzenlemeyi yasalaştırdık. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın müjdesiyle asgari ücreti yüzde elli seviyesinde artırarak 4250 liraya çıkarmıştık. Şimdi de ücret ve maaşların asgari ücret tutarından gelir ve damga vergisi alınmamasını içeren kanun teklifimizi kabul ederek vatandaşlarımızın maaşlarına ek bir ödeme sağlamış olduk. Biz milletimizin her zaman yanındayız. Pandeminin getirdiği ve tüm dünyayı etkileyen bu zor günleri hep birlikte aşmak için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

MİLLİ EĞİTİM VE ADALET BAKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Yoğun Meclis temposunun arasında Balıkesir’in meseleleri için Bakanlarla görüşmeleri ihmal etmeyen Milletvekili Mustafa Canbey, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Balıkesir’in eğitim ve adalet konuları ile yeni yapılacak adliye binaları konularında görüştü.

HER ŞEY GÜZEL ŞEHRİMİZ BALIKESIR İÇİN…

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Canbey; “Bir yandan sahada Balıkesirimizi karış karış dolaşıyor, hemşehrilerimizin taleplerini dinliyoruz. Diğer yandan da bu taleplerin hizmete dönüşmesi noktasında gerek bakanlarımızla görüşüyor, gerekse yasal düzenlemeleri hayata geçiriyoruz. Sadece son iki günde Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ve Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül ile görüşerek Balıkesirimizin eğitim ve adalet konularında istişarelerde bulunduk. Balıkesirimize yeni okullar yapılması, mevcut okulların şartlarının iyileştirilmesi, ayrıca şehrimize yeni adliye binaları kazandırılması noktasında bakanlarımızdan destek istedik. Balıkesir söz konusu olduğunda hiçbir desteği esirgemeyen kıymetli bakanlarımıza hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Sevdamız Balıkesirimiz için ayrıca çalışmalarımız artarak devam edecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu