GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Mutlu Aydemir’den Susurluk Halkına Tanzim Satış Müjdesi

Milletvekili Mutlu Aydemir’den Susurluk Halkına Tanzim Satış Müjdesi

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Susurluk Halkının yıllardır beklediği müjdeyi verdi. Milletvekili Aydemir, Susurluk halkına verdiği sözü tuttu ve Şeker Fabrikası tanzim satış mağazasının açılacağını söyledi.

 

Susurluk’un yıllardır beklediği müjdeyi Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir verdi. Milletvekili Aydemir: “Hemşerilerimizin yıllarca arzu edip istediği Tanzim Satış Mağazasını açıyoruz” dedi. Susurluk ziyaretindeki ilçe halkının talepleri ile yakından ilgilenen Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir verdiği sözü tuttu. Özellikle Şeker Fabrikasının ürünlerinin satılacağı Tanzim Satış mağazasının Susurluk’ta kurulacağını söyledi.

87Ca0A1D 9C3E 4445 95Ea 251C41F71E88

“BU HİZMET SUSURLUKLU NUN HAKKI”

 

Tanzim Satış Mağazası kurularak, kaliteli ürünlerin uygun fiyata şeker ve diğer ürünlerin satışa çıkarılması için yoğun bir taleple karşılaşan Aydemir, “Susurluk’ta Size Tanzim Satış mağazasını açtıracağım, bu hizmet Susurluklunun Hakkı diyerek söz vermiştim ve sözümü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Tanzim satış Mağazamız vatandaşlarımızın ve esnafımızın kaliteli ürünlere uygun fiyata ulaşmalarını sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

Img 4887

“TANZİM SATIŞ MAĞAZASI ÖNEMLİ”

 

Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Mücahit Alkan’ı ziyaret ederek görüşmelerini tamamlayan Aydemir zaman kaybetmedi, tüm ilçelerde olduğu gibi Susurluk içinde titizlikle çalışmalarını sürdürerek, Tanzim Satış Mağazası ile bu büyük ihtiyacın karşılanmasını sağladı. Milletvekili Aydemir şunları kaydetti: “Susurluk ve ilçe halkı için oldukça önem arz eden bu yerinde talebi hızlı bir şekilde gerçekleştirmenin sevincini paylaşıyoruz, Susurluk’umuza hayırlı olsun.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu